HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒλάβη σε σκάφος στα ανοιχτά του Αη Γιάννη

Βλάβη σε σκάφος στα ανοιχτά του Αη Γιάννη

Βλάβη παρουσιάστηκε σήμερα, λίγο πριν το μεσημέρι, σε σκάφος τύπου καταμαράν στα ανοιχτά του Αϊ Γιάννη.

Άμεσα σε βοήθεια έσπευσε μικρό ψαροκάικο και το Λιμενικό. Το πλοίο άραξε για λίγο στην παραλία του Αϊ Γιάννη μπροστά από τον «Τηλέγραφο» και στη συνέχεια ρυμουλκούμενο από το ψαροκάικο έπλευσε για την Μαρίνα της Λευκάδας.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας για μηχανική βλάβη, με μικρή εισροή υδάτων, στο καταμαράν “TROTOMARES J” σημαίας Βελγίου, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Ιωάννη Λευκάδας.

Άμεσα στο σημείο, μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Α/Κ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Σ.Λ. 44, το οποίο ρυμούλκησε το “TROTOMARES J”, συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Λευκάδας, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Φωτογραφίες και βίντεο: Κώστας Κατωπόδης

Προηγουμενο αρθρο
Νυδρί - Ένα θέρετρο της Λευκάδας με φανατικούς επισκέπτες (Βίντεο+φωτογραφίες)
Επομενο αρθρο
Lagoon

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.