HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒρέθηκε ο Λάμπρος Νταλαπέρας στο λιμάνι της Νικιάνας

Βρέθηκε ο Λάμπρος Νταλαπέρας στο λιμάνι της Νικιάνας

Στο λιμανάκι της Νικιάνας, σήμερα το πρωί, εντοπίστηκε από ψαρά, το αυτοκίνητο του άτυχου Λάμπρου Νταλαπέρα, που είχε εξαφανιστεί από τη Λευκάδα για περισσότερο από ένα μήνα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν το Λιμενικό, η Αστυνομία και δύτες.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε τουλάχιστον 10 μέτρα από τον λιμενοβραχίονα και σε βάθος 6 μέτρα. Δυστυχώς μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκεται και η σωρός του άτυχου άνδρα. Αναμένεται να έρθει από την Πρέβεζα ειδικό φορτηγό με μεγάλο γερανό για την ανάσυρση του αυτοκίνητου.

Ο Λάμπρος Νταλαπέρας ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και έμενε μόνιμα στη Λευκάδα.Στις 28/1/2019 είχε εκδοθεί Silver Alert για την εξαφάνιση του. Είχε φύγει από το σπίτι του στη Λευκάδα νωρίς με το αυτοκίνητο του μάρκας nissan primera. Η σύζυγος του δήλωσε την εξαφάνισή του το βράδυ της ίδιας μέρας. Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές της Λευκάδας, αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας, ήταν σε συνεχείς αναζητήσεις, καθώς η καταγωγή του είναι από την περιοχή του Αγρινίου.

Προηγουμενο αρθρο
Η Λευκάδα με το βλέμμα των περιηγητών - Μέρος Β΄
Επομενο αρθρο
Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του αυτοκινήτου με τη σορό του αγνοούμενου άνδρα στην Νικιάνα - video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.