HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒυθίστηκε ιστιοπλοϊκό σκάφος που ήταν ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Νικιάνας

Βυθίστηκε ιστιοπλοϊκό σκάφος που ήταν ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Νικιάνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΑΜΑΤΟΣ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό προσάραξης Ι/Φ σκάφους, χωρίς επιβαίνοντες, σε βραχώδη ακτή «ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ» και παραλίας «ΝΙΚΙΑΝΑΣ» Λευκάδας.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι το ιστιοφόρο σκάφος «DURMAZON» σημαίας Ολλανδίας είχε ημιβυθιστεί και είχε πάρει κλίση.

Στο σημείο βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του σκάφους, ο οποίος δήλωσε ότι το ανωτέρω σκάφος ήταν ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Νικιάνας, χωρίς επιβάτες και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών κόπηκαν τα σχοινιά πρόσδεσης του και παρασύρθηκε στην ανωτέρω περιοχή.

Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ προσπάθεια αποκόλλησης και ρυμούλκησης δεν κατέστη δυνατή, προς το παρόν, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Προηγουμενο αρθρο
Η θάλασσα κάλυψε το δρόμο στο Βλυχό
Επομενο αρθρο
Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.