HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΓάμος κροίσων στο νησί του Ωνάση

Γάμος κροίσων στο νησί του Ωνάση

Στιγμές χλιδής και lifestyle μιας άλλης εποχής αναβίωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο θρυλικός Σκορπιός.

Το αγαπημένο καταφύγιο του Αριστοτέλη Ωνάση στο Ιόνιο πέλαγος αποτέλεσε το μέρος, όπου η νέα του ιδιοκτήτρια, Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, αντήλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χουάν Σαρτορί.

Η πάμπλουτη κληρονόμος και ο εξίσου εύπορος επιχειρηματίας αγαπημένος της ανέβηκαν τα σκαλιά της μικρής εκκλησίας, που βρίσκεται στο νησί και στην οποία 48 χρόνια πριν ο ίδιος ο Έλληνας Κροίσος είχε παντρευτεί την Τζάκι Κένεντι- Ωνάση.

Το μυστήριο τέλεσαν ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης, Θεόφιλος και ο Ρώσος Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας, Μάρκος, οι οποίοι συναντήθηκαν λίγες ώρες πριν την τελετή στο λιμανάκι του Περιγιαλίου, από όπου μεταφέρθηκαν στον Σκορπιό.

Οι καλεσμένοι του ευτυχούς ζεύγους αποτελούνταν από μέλη των οικογενειών τους και στενούς φίλους τους, ενώ συνολικά δεν ξεπέρασαν τους 50. Οι περισσότεροι εξ αυτών διαμένουν σε πολυτελή θαλαμηγό, που έχει καταπλεύσει στο νησί, μαζί με τους εργαζόμενους, που φρόντισαν ώστε η τελετή και η δεξίωση να κυλήσουν άψογα.

Στον Σκορπιό φυσικά βρίσκεται και η θαλαμηγός του ίδιου του Ριμπολόβλεφ, που φρόντισε να λάβει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, για να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητα της πιο ευτυχισμένης στιγμής στη ζωή της κόρης του.

2

3

4

Πηγή: www.zougla.gr

Προηγουμενο αρθρο
Το εκκλησάκι στη Λευκάδα!!
Επομενο αρθρο
Πλήθος κόσμου «αποχαιρέτησε» το νεαρό Αγησίλαο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.