HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΓενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον «Φάρο»

Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον «Φάρο»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου Λευκάδας, ΦΑΡΟΣ, σε γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της εφορευτικής επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ. στo εμπορικό κέντρο “THE CITY”. Οι αιτήσεις των υποψηφίων για το Δ.Σ. και για την εφορευτική επιτροπή, θα μπορούν να κατατίθενται έως τις 2 Νοεμβρίου και μετά από τηλεφωνική συνεννόηση (6974.82.57.42), λόγω έλλειψης χώρου γραφείων του Συλλόγου.

Σε περίπτωση ΜΗ απαρτίας η Γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11.30 π.μ. στον ίδιο χώρο και σε περίπτωση ακόμη μιας μη- απαρτίας η Γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11.30 π.μ. στον ίδιο χώρο.

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                         Η Γραμματέας

Ευαγγελία Φραγκούλη                        Σοφία Ασπρογέρακα-Αργύρη

Προηγουμενο αρθρο
Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940
Επομενο αρθρο
Αρχαία Τενέα: Νέα εντυπωσιακά ευρήματα στην πόλη που ανέθρεψε τον Οιδίποδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.