HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΓερμανική απόβαση στα Ιόνια

Γερμανική απόβαση στα Ιόνια

Απόβαση στα Ιόνια νησιά πραγματοποίησε ο μάδα γερμανών δημοσιογράφων στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων στις Γερμανόφωνες χώρες STRAUB UND LINARDATOS.

Την περασμένη εβδομάδα η Γερμανίδα δημοσιογράφος Kristin Rubesamen, της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeifung ξεναγήθηκε στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της Κέρκυρας (αξιοθέατα, μνημεία και παραλίες) καθώς και με το Δίκτυο Παραγωγών Κέρκυρας (Σπύρο Καλούδη), το οινοποιείο Γραμμένος (Σιναράδες) και τον παραγωγό μελιού κ. Βασιλάκη.

Σημαντική ήταν η συνάντηση με τον Δήμαρχο της Κέρκυρας, ο οποίος την ξενάγησε στην παλιά πόλη της Κέρκυρας και της παρείχε δείπνο με τοπικά παραδοσιακά φαγητά. Επίσης της προσφέρθηκε πολυτελές δώρο (πίνακας ζωγραφικής που απεικονίζει άποψη κτηρίων του Liston με τη Σπιανάδα και το γήπεδο cricket), από τον προϊστάμενο Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας και ζωγράφο κ. Γιώργο Παπαβλασόπουλο, εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Επίσης από το ίδιο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, αφίχθηκε στο Άκτιο ομάδα Γερμανών δημοσιογράφων, συνοδευόμενη από εκπρόσωπο του παραπάνω γραφείου. Την ομάδα των δημοσιογράφων υποδέχτηκε ο προϊστάμενος Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας Σπύρος Ζαμπέλης, ο οποίος και τους ξενάγησε στα αξιοθέατα Λευκάδος.

Στη συνέχεια η ομάδα αυτή αφίχθηκε στην Κεφαλονιά μέσω Βασιλικής – Φισκάρδου, την οποία υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς- Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος μαζί με Γερμανόφωνη ξεναγό. Αφού ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα του νησιού, μετέβησαν στη Ζάκυνθο όπου τους υποδέχθηκε η Αναστασία Κακολύρη από το τμήμα Τουρισμού της περιφερειακής ενότητας μαζί με Γερμανόφωνη ξεναγό. Μετά την ξενάγηση τους στα αξιοθέατα του νησιού μας, αναχώρησαν για τη Γερμανία.

Πηγή: imerazante.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις προκλήσεις φασιστοειδών στην Καρυά
Επομενο αρθρο
Σχολικές Γυμναστικές Επιδείξεις – Λευκάδα, Ιούνιος 1959

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.