HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΓια μια ακόμα μέρα η Λευκάδα χωρίς νερό

Για μια ακόμα μέρα η Λευκάδα χωρίς νερό

Από το πρωί σήμερα (10/9) το μεγαλύτερο μέρος της πόλης βρίσκεται πάλι χωρίς νερό και κανένας δεν μπήκε στον κόπο να μας ειδοποιήσει για το είδος και το μέγεθος του προβλήματος. Η βρύσες άρχισαν να τρέχουν κανονικά μετά τις 8:30 το βράδυ.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου είναι κατά πως φαίνεται της άποψης: «όταν έχεις συνηθίσει στο ελάχιστο το λίγο σου φαίνεται αρκετό» και προσπαθούν με τα συνεχή «καψόνια» να μας κάνουν να το εμπεδώσουμε.

Όποιοι κι αν ήταν οι λόγοι της σημερινής διακοπής μετά την εμπειρία όλου του καλοκαιριού, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Εκτός των συνεχών διακοπών, στην περιοχή που μένουμε έχουμε από το Μάη μήνα να δούμε κανονικό νερό στις βρύσες μας. Ίσα που στάζουν σε καθημερινή βάση.

Προηγουμενο αρθρο
Σοβαρός τραυματισμός ποδηλάτη από τροχαίο στον Άγιο Πέτρο
Επομενο αρθρο
Πρόσκληση της Ν.Δ. προς τους ετεροδημότες της Αθήνας

10 Σχόλια

  1. Survivor
    13 Σεπτεμβρίου 2015 at 18:19 — Απάντηση

    Ζούν ανάμεσά μας!!Το παίζουν και υπεράνω και προσπαθούν να μας αποτρελάνουν κιόλας.. Και όπως πάει θα το πετύχουν. Πόσο να αντέξει κανείς να τους ακούει να βγαίνουν από πάνω λες και προσγειώθηκαν απ’ευθείας από τον πλανήτη Ελ και δεν ξέρουν- δεν είδαν- δεν άκουσαν τίποτα ποτέ, μα ποτέ,μα την Παναγία…

  2. ΟΡΕΙΝΟΣ
    12 Σεπτεμβρίου 2015 at 15:03 — Απάντηση

    Εδώ το καλοκαίρι στον Κάββαλο οι άνθρωποι τρέχανε στα καφενεία του Φρυά και των Λαζαράτων να κάνουν … την ανάγκη τους γιατί δεν είχαν νερό!!!!!!!!!!

  3. Survivor
    12 Σεπτεμβρίου 2015 at 11:06 — Απάντηση

    Φίλε Πλαπούτα εμείς οι πτωχοί δημότες έχουμε πάρει απόφαση ότι αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο χρόνο και κάτι σε αυτόν το δήμο είναι ό τι έζησε η χώρα όλη τους τελευταίους μήνες… Πολύ κουβέντα και πράξεις τίποτα..άσε που ιππεύουν τον κάλαμον μην έχοντας πάρει χαμπάρι τί γνώμη έχουν οι δημότες..και όποιος εκφράσει αντίθετη άποψη από τις ατυχείς επιλογές τους είναι εχθρός,βαλτός,εγκάθετος και άλλα τινά.. Οπότε τι να κάνουμε και εμείς? Ασχολούμαστε με τις στολές του Ορφέα, τη διάρκεια της παράστασης της Ν.Χορωδίας και ό τι άλλο… Έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα το ίδιο είναι.. Αφήστε που τώρα που το ξανασκέφτομαι, η αντίδραση όλων η ίδια είναι στη δημόσια κριτική.Απάλευτο.

    • Πλαπούτας
      12 Σεπτεμβρίου 2015 at 23:09 — Απάντηση

      “Stay alive “, dear survivor, γιατί με αυτά που βιώνουμε εμείς οι αντιδραστικοί πλην τίμιοι – έστω και λίγοι – δημότες αυτού του πανέμορφου αλλά προβληματικού νησιού σε λίγο καιρό θα χρειαζόμαστε ψυχίατρο και ψυχαναλυτή. Θα ήθελα να ήξερα όμως ένα πράγμα . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ή ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ?

  4. anwnimos
    11 Σεπτεμβρίου 2015 at 16:04 — Απάντηση

    Για να λυθουν χρόνια ζητηματα στη Λευκαδα απαιτειται συγκρουση με δημοτες και κατεστημενα τους. Μια κομματο-δημοτικη αρχη δεν προκειται να το κανει. Ειδικα οταν εχουμε 3 εκλογες καθε χρονο. Ειδικα οταν ο δημαρχος φιλοδοξει βουλευτιλικια…
    Ειδαμε τα αυγα που εχουν σπασει μεχρι τωρα, στις αλλαγες που εχουν επελθει σε προσωπα και διαχειριση στο δημαρχειο, στη τοποθετηση προσωπων σε θεσεις και τη μαϊντανοπαρουσια σε καθε πολιτιστικη εκδηλωση. Μεχρι και υπογραφη μνημονιου ανεχθηκαν. Προτομες, επικοινωνια και ιδεοληψια….καλο χειμωνα

  5. maria
    11 Σεπτεμβρίου 2015 at 10:52 — Απάντηση

    ευτυχως δεν ανηκω και δε προκειτε να το κανω ποτε σε κανενα κομματικο-δημαρχιακο στρατο.τα προβληματα που ζησαμε φετος ποτε ξανα.Μη τα βαζετε ολα σε ενα τσουβαλι..υπαρχουν ευθύνες.εγω προσωπικα ντρεπομαι

  6. Πλαπούτας
    11 Σεπτεμβρίου 2015 at 06:58 — Απάντηση

    Αφού το φεστιβάλ – και αντιφεστιβάλ – τελείωσε με επιτυχία, αφού λύθηκε με ανακοινώσεις για το εάν η Ν. Χορωδία χόρεψε μέσα στον χρόνο που της έδωσαν, αφού ξεκαθάρισε μετά από δεκάδες ανακοινώσεις το θέμα των φανταχτερών στολών που φόρεσε ο Ορφέας στην Ιταλία, αφού σβήσαμε τη φωτιά στα σκουπίδια μετά από 3 ημέρες και ευτυχώς δεν ντουμάνιασε – γιατί ο αέρας ήταν αντίθετος – η πόλη με το τοξικό νέφος ούτως ώστε να πεθάνουν καμμιά δεκαριά από αναπνευστικά προβλήματα..ΤΟΤΕ…ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΡΕ ΜΠΡΑΝΕΛΛΟΙ ?? Μην είστε αχάριστοι !!! Ας το πάρετε απόφαση. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ δεν λύθηκαν και δεν θα λυθούν ΠΟΤΕ !!! από ΚΑΝΕΝΑΝ βουλευτή και δήμαρχο της Λευκάδας.

  7. Π. Δουβίτσας
    10 Σεπτεμβρίου 2015 at 23:15 — Απάντηση

    Από τη στιγμή που αντιλήφθηκα το πρόβλημα, προσπαθησα να επικοινωνησω με το Δημο. Ούτε ο δήμος ήξερε για το ποτέ θα αποκατασταθεί ή ζημιά και ή ΔΕΗ δεν σήκωνε τηλέφωνο. Μόνο ένας φιλότιμος υπάλληλος απάντησε σε κινητό ο οποίος επικοινώνησε με το κλιμάκιο στο Άκτιο και είχε τη καλοσύνη να με καλέσει για να με ενημερώσει. Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου έχει δύο όψεις. Ή μια είναι οι συχνές βλάβες και ή χαμηλή πίεση νερού, πρόβλημα που πολλά χρόνια τώρα αδυνατεί να λύσει ή τοπική διοίκηση. Ή δεύτερη όψη του προβλήματος είναι ή αδυναμία για τη στοιχειώδη ενημέρωση του κοινού ( που στο κάτω κάτω πληρώνει φόρους παρά -φόρους και κόντρα φόρους). Αδυνατώ να δεχτώ ότι το 2015 δεν υπάρχει τουλάχιστον ένα ηχογραφημένο μήνυμα για την ενημέρωση του κοινού. Για υπάλληλο πέραν του ωραρίου, δεν το συζητώ καν. Τόσο μας υπολογίζουν. Πρεπει να εχεις τηλεφωνο του αρμοδιου αντιδημαρχου για να ενημερωθεις ( το 2015!!!). Τα κοινωνικα δίκτυα τα έχουμε μόνο για να ανακοινωνουμε προσωπικες γκλαμουριες ! Δεν μου αξίζει τέτοια διοικηση! Ευχαριστώ.

  8. Γιάννης
    10 Σεπτεμβρίου 2015 at 22:09 — Απάντηση

    Μα τι λέτε τώρα; Και τι θα γίνουν όσοι δεν είναι μπροστά από το facebook όλη μέρα. Τι μόδες είναι αυτές; Και για να προχωρήσω ακόμα παραπέρα. Το facebook έπρεπε να είναι το μεταγενέστερο στάδιο, ανθρώπων που έχουν μάθει να μιλάνε σωστά και να γράφουν τη γλώσσα μας. Πολλοί από αυτούς που αναφέρετε, δεν τα καταφέρνουν ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο. Το facebook τους μάρανε, τρομάρα όλων μας.

  9. anwnimos
    10 Σεπτεμβρίου 2015 at 21:56 — Απάντηση

    Ευτυχως που υπαρχει και το Facebook και ενημερωνομαστε απο λαλιστατους δημοτικους

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.