HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΓια σένα κύριε μαλάκα…

Για σένα κύριε μαλάκα…

Ελένη Καρασαββίδου

Ηταν μόνο 25 χρονών. Και θέλησε, τιμώντας την θέση της και πάνω απ όλα τον εαυτό της στην χώρα των κάφρων να τηρήσει το νόμο. Να κόψει στο πορτοκαλί. Αφού σε όλον τον ψιλονορμάλ κόσμο το πορτοκαλί είναι προειδοποίηση να κόψουμε ταχύτητα, ενώ εδώ στους γεμάτους από αυτοαναφορικούς μέχρι αηδιαστικής αναισθησίας οδηγούς δρόμους, σημαίνει “όποιον πάρει ο χάρος!”

Σε βλέπω καθημερινά ακόμη κι όταν σπρώχνω το καρότσι του παιδιού μου, τον γερασμένο συγγενή μου, ή τον ανάπηρο συνάνθρωπο μου, να παραβιάζεις το πορτοκαλί και βέβαια κόκκινο, λες κι έχεις μια αληθινά σημαντική δουλειά από την οποία εξαρτάται ο πλανήτης, κι αν σου πει κάποιος τίποτα βγάζεις και γλώσσα.

Σε βλέπω καθημερινά να κλείνεις γεμάτος απίστευτο εγωισμό και ασύνορη βλακεία την κάθετη λωρίδα για να κερδίσεις 2 μέτρα, (χειρότερο! Για να σταματήσεις και πάλι, αλλά δυο μέτρα πιο μπροστά εμποδίζοντας όλους κι όλες τους άλλους) συμβάλλοντας στο γενικευμένο μποτιλιάρισμα.

Σε βλέπω να παρκάρεις πάνω σε διαβάσεις των κινητικά ανάπηρων, ή να κόβεις τις γραμμές των τυφλών όταν καβαλάς πεζοδρόμια.

Σε βλέπω να κορδώνεσαι ως οδηγάρα εξαπολύοντας σεξιστικές χυδαιολογίες κάθε τόσο, αλλά να αυτοδικαιολογείσαι ενοχοποιώντας μόνο το ανώνυμο κράτος…

Σε βλέπω να προκαλείς τρόμο σε όποιον θέλει να κόψει αφού μπορεί να τον σκοτώσεις από πίσω.

Και δυστυχώς δεν είναι μόνο η τραγική δόκιμη αστυνομικός (στην οποία αφιερώνω αυτό το κείμενο) το δικό σου θύμα… Σε αυτήν την ατέλειωτη σειρά νεκρών που η διαρκής σφαγή (σωστά τα λέει ο Ιαβέρης) στους ελληνικούς δρόμους παράγει, εσύ κύριε μαλάκα, είσαι ο πρώτος θύτης. Keep crawling Jack! Λεωφόρου Κύμης και Όποιον πάρει ο χάρος γωνία…

Πηγή: tvxs.gr

Προηγουμενο αρθρο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Α.Σ. Νίκη Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Δήλωση Θ.Καββαδά για την τραγική απώλεια της 24χρονης Αστυνομικού Αφροδίτης Παντούλα

3 Σχόλια

  1. ΝΟΜΙΚΟΣ
    5 Ιανουαρίου 2020 at 10:19 — Απάντηση

    Η νομοθεσία στα τροχαία πρέπει να αλλάξει ριζικά. Τι “ανθρωποκτονία εξ αμελείας” και κουροφέξαλα! Παράδειγμα: Οδηγείς μεθυσμένος και προκαλείς θανατηφόρο δυστύχημα; Έγκλημα εκ προμελέτης κατ’ ευθείαν! Ισόβια ή 25άρα! Και τότε θα δούμε ποιοι είναι “μάγκες”!

  2. Angie
    4 Ιανουαρίου 2020 at 22:11 — Απάντηση

    Σήμερα, ερχόμενη στην Λευκάδα από Άγιο Νικόλαο, στις στροφές του Αγίου Αντώνη, οδηγούσα πίσω από φορτηγό που σίγουρα το έχει κόψει το ΚΤΕΟ, με οδηγό που μιλούσε στο κινητό για ώρα! Δεν μπορούσα να τον προσπεράσω γιατί είχε διπλή γραμμη, και ο κύριος οδηγούσε κάνοντας ζικ Ζακ και αυξομειώνοντας ταχύτητα. Πριν την διασταύρωση για Πλαγιά, με αριστερό φλας παρκάρει ΔΕΞΙΑ!!!! Κάνω προσπεραση με το φλας μου κανονικά, και παρατηρώ στον καθρέφτη από πίσω να ερχεται πατημένη με τσιγάρο στο χέρι, χωρίς φλας να με προσπερναει βιαστική κυρία !!! Α) προσπεραση στην προσπεραση, β) παραβίαση διπλής γραμμής, γ) ερχόταν αυτοκίνητο πατημένο από Λευκάδα προς Άγιο Νικόλαο κτλ!
    Που είναι οι κάμερες; Που είναι τα πρόστιμα; Που είναι η φυλάκιση; που είναι η οδική συνείδηση;
    Ποιος θα δώσει απαντήσεις σε αυτούς τους τραγικούς γονείς; Ποιος θα πει το γιατί στην αδερφή, και τον αγαπημένο της; Ποιος;
    Ένας ακόμα άγγελος έφυγε…. Να είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει…

  3. ΜΙΑ ΜΑΝΑ
    3 Ιανουαρίου 2020 at 18:12 — Απάντηση

    Αυτούς τους δολοφόνους τους έχουμε βέβαια από παλιά. Όμως η άθλια αυτή δεκαετία των”ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” και του “ΜΠΑΧΑΛΟΥ” όχι μόνο τους αποθράσυνε εντελώς αλλά και επένδυσε με δήθεν “ιδεολογικό” μανδύα τις εγκληματικές τους πράξεις. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι πολλοί. Νιώθουν άραγε κάτι μπροστά στην τραγωδία της Αφροδίτης; Δύσκολο!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.