HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΓια τα λύματα στις Αλυκές Καρυωτών και πάλι

Για τα λύματα στις Αλυκές Καρυωτών και πάλι

Είχαμε αναφέρει στις 31 Ιανουαρίου για την βλάβη αντλίας στον υποσταθμό λυμάτων των Καρυωτών. Όπως μας είχε καταγγείλει αναγνώστης τα λύματα έπεσαν στη θάλασσα. Δες [ΕΔΩ].
Δημοσιεύουμε στη συνέχεια τα πρακτικά συνεδρίασης της τοπικής κοινότητας Καρυωτών στις 31/1 για το ίδιο θέμα.

Στη δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 13/2, ο δήμαρχος έκανε αναφορά για το θέμα, τονίζοντας πως αυτά που έπεσαν στη θάλασσα δεν ήταν λύματα αλλά όμβρια ύδατα, που λόγω κακοτεχνίας εισέρχονται στον αγωγό. Είχε κλείσει ο αγωγός της Πλαγιάς, είπε, και οι χρήστες των Καρυωτών δεν ξεπερνούν τις 30 συνδέσεις. Ο υποσταθμός που βρίσκεται στις Αλυκές Καρυωτων συγκεντρώνει τα λύματα της Πλαγιάς μέσω υποθαλάσσιου αγωγού και μικρού μέρους των Καρυωτών και τα διοχετεύει στον Βιολογικό της πόλης.

Δεν δόθηκε όμως απάντηση στα όσα η τοπική κοινότητα καταγγέλλει. Γιατί δηλαδή για 10 μήνες δεν αντικαταστάθηκε η αντλία, όπως είχε διαπιστωθεί από την υπηρεσία του δήμου, ώστε να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη.

Προηγουμενο αρθρο
Απόκριες 2011 στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Σε προκαταρκτική εξέταση καλείται ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.