HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΓια τον αείμνηστο Γιώργο Μάλφα – τον δάσκαλό μας

Για τον αείμνηστο Γιώργο Μάλφα – τον δάσκαλό μας

Με αφορμή τις δυο αναφορές για τον αείμνηστο καθηγητή Γιώργο Μάλφα που έκανε η ιστοσελίδα μας, ο αναγνώστης μας Γιάννης Αραβανής, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο αναφορά στον Γιώργο Μάλφα καθώς και την φωτογραφία.

«Καλημέρα και χρόνια πολλά,

Συγχαρητήρια για την ενημέρωση, τις φωτογραφίες και τις μνήμες που μας προσφέρετε, κυρίως σε μας που ζούμε μακριά από την Λευκάδα.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση διάβασα το αφιέρωμά σας στον αείμνηστο Γιώργο Μάλφα. Τον δάσκαλό μας, γιατί έτσι τον προσφωνούσαμε, ήταν πάντα κοντά μας, ευπροσήγορος σε μία εποχή που οι περισσότεροι καθηγητές ήταν αυστηροί και απρόσιτοι.

Με την ευκαιρία, και τιμώντας την μνήμη του, σας στέλνω μία φωτογραφία από την ομάδα μπάσκετ που πήρε μέρος στο σχολικό πρωτάθλημα στα Γιάννενα την περίοδο 75/76.»

Φιλικά, με τις ευχές μου

Γιάννης Αραβανής

Πάνω από αριστερά : Αριστείδης Ασπρογέρακας, Γιάννης Αραβανής, Σπύρος Φίλιππας, Ακης Κόγκας, Νικήτας Φίλιππας, Γιώργος Μάλφας Κάτω από αριστερά : Γιάννης Ψωμάκης, Κώστας Θερμός, Κώστας Πολυχρονόπουλος, Στάθης Λάζαρης, Αλέκος Κολυβάς.
Προηγουμενο αρθρο
Η Περιπέτεια του Castello των Ορσίνι
Επομενο αρθρο
Λευκάδα – παραλία Κάθισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.