HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓιώργος Γαβρίλης: Ατυχής στιγμή για τον Αντιδήμαρχο Στάθη Βλάχο η αναφορά για τα τοπικά ΜΜΕ

Γιώργος Γαβρίλης: Ατυχής στιγμή για τον Αντιδήμαρχο Στάθη Βλάχο η αναφορά για τα τοπικά ΜΜΕ

Βαρύ φορτίο τα σκουπίδια

Προσκεκλημένος στον Παναγιώτη Κουνιάκη και στον Ρ/Σ prisma βρέθηκε ο Γιώργος Γαβρίλης και το meganisinews με αφορμή το δώρο του Ριμπολόβλεφ στον δήμο Μεγανησίου.

Στην ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον δημοσιογράφο θίχτηκε και το θέμα των τοπικών ειδησεογραφικών μέσων έντυπων και ηλεκτρονικών με αφορμή και τα όσα αναφέρθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Λευκάδας.

Ο Γιώργος Γαβρίλης κατήγγειλε ότι ο δήμος Λευκάδας, ακολουθώντας την Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ αφαίρεσε το meganisinews από τους αποδέκτες των email, εξαιτίας της δημόσιας τοποθέτησης ενάντια στις αυξήσεις των ανταποδοτικών τελών.

Χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Λευκάδας Στάθη Βλάχου στο ΔΣ Λευκάδας ατυχής στιγμή, θεωρώντας ότι αδικεί τον εαυτό του. Αναρωτήθηκε εάν αυτά τα τοπικά ΜΜΕ είναι νέα και δεν είναι τα ίδια που ανέδειξαν τόσο την Δημοτική Αρχή, την Περιφέρεια, όσο και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Αντέστρεψε τα ερωτήματα που υποβλήθηκαν στο ΔΣ Λευκάδας βάζοντας όπου δημοσιογράφοι, πολιτικοί λέγοντας ότι κατά την ίδια λογική, δικαιούνται κάποιοι που βρίσκονται στην δύση της καριέρας τους να μας διοικούν και ν’ αποφασίζουν για εμάς;

Στο σημείο αυτό ο δημοσιογράφος εξέφρασε ενστάσεις αναφέροντας ότι πρόκειται για εκλεγμένους. Ανταπαντώντας ο Γιώργος Γαβρίλης ανέφερε ότι το ήθος είναι εκείνο που ρυθμίζει αυτά τα θέματα κι όχι η ηλικία ή κάτι άλλο, το ήθος λοιπόν κι αυτό δεν διδάσκεται. Αναρωτήθηκε εάν υπάρχουν κανόνες κι επαρκής νομικό πλαίσιο ώστε να εκπίπτουν του αξιώματός τους όσοι κάνουν άλλα από αυτά που ανέφεραν στο προεκλογικό τους πρόγραμμα.

Τόνισε ότι το καθεστώς που διέπει την λειτουργία των blokers, είναι το ίδιο με εκείνο των ενημερωτικών sites επομένως όχι μόνο υπάρχει κανονιστικό πλαίσιο μέσα στο οποίο λειτουργούν αλλά είναι ιδιαιτέρως αυστηρό.

Η συζήτηση στο ΔΣ Λευκάδας λειτουργεί αποτρεπτικά για ένα δημότη ώστε να βγει και να εκφράσει δημόσια την άποψή του. Ενώ μια αυστηρή κριτική, δεν επιφέρει συνέπειες, τουναντίον, μια ανάλγητη απόφαση μπορεί να έχει καταστροφικό αποτελέσματα για αυτούς που θα την υποστούν.

Ανέφερε ότι η δημοτική αρχή Λευκάδας είναι η μόνη δημοτική αρχή που έχει προσβάσεις σε Περιφέρεια και Κυβέρνηση κι έχει παράλληλα μια χαμηλών τόνων αντιπολίτευση, επομένως όλες τις προοπτικές να προχωρήσει.

Δεν μπορεί να βλέπει παντού «Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες», να καθίσει να δουλέψει και να δώσει απάντηση στα μέσα που την αντιπολιτεύονται.

Τι επείγει στην Λευκάδα; Να φτιαχτούν τα όμβρια στο Νέο Νοσοκομείο και να λυθεί το πρόβλημα με τα σκουπίδια, ας προχωρήσουν κι είμαστε μαζί τους. Είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι μια ανάρτηση σ’ ένα block κάνει περισσότερη ζημιά από την εικόνα της χωματερής από όσους διαπλέουν τον δίαυλο.

Η αύξηση των τελών θα ξεπεραστεί εάν δοθεί λύση, αυτή είναι η καλύτερη απάντηση.

Η δημοτική αρχή Λευκάδας είναι σαν να παίζει μόνη της στο Γήπεδο και να βάζει γκολ σε λάθος τέρμα. Κάθε μήνα χάνει κι ένα στέλεχος. Εντούτοις υπάρχει χρόνος, εάν θέλουν να δώσουν λύσεις. Ο κ. Βλάχος προφανώς είναι αγχωμένος για ένα πρόβλημα που δεν ευθύνεται, αποτελεί βαριά κληρονομιά από τους προηγούμενους.

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Εθνική εν Λευκάδι συνέλευσις, κατά τον Β΄π.Χ. αι.
Επομενο αρθρο
Προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την παραχώρηση χρήσης του τουριστικού περιπτέρου στο Κάστρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.