HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΓιώργος Καλούδης: 16 μήνες εξουσίας και δεν ξέρουν τι κοινό έργο έκαναν οι δυο εργολάβοι στο ίδιο έργο

Γιώργος Καλούδης: 16 μήνες εξουσίας και δεν ξέρουν τι κοινό έργο έκαναν οι δυο εργολάβοι στο ίδιο έργο

16 ΜΗΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ
ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο κ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ και βάζει άλλους να απαντάνε σε ερωτήσεις:

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΓΕΝΑΡΗ 2016 , 2Η/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΣΙΝ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ:

Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

16 ΜΗΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ
1.Αναπτύξαμε την 1η Ερώτησή μας για το σκάνδαλο της ανάθεσης του ίδιου έργου της παράκαμψης Αυλιωτών σε δύο εργολάβους, λόγος που δεν τελειώνει το έργο.

Ο ίδιος ο κ. Θόδωρος Γαλιατσάτος απεκάλυψε το θέμα αυτό στη συνεδρίαση ΠΣΙΝ στις 10-10-2015 στο Μεγανήσι. Ο κ. Γαλιατσάτος ευρισκόμενος σε μόνιμο εκνευρισμό και αδυναμία εξ αιτίας των ανακολουθιών του, πρώτα προχωράει σε ύβρεις, μετά συνεχίζει με πολιτικές απάτες και μετά λέει μισόλογα !

Ενώ ο κ. Θόδωρας Γαλιατσάτος είχε δεσμευθεί μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι θα έδινε τα στοιχεία στη δημοσιότητα από τον Νοέμβρη 2015, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ! Και με τα μισόλογά του σήμερα είπε ότι… (μετά από 16 μήνες εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ-Γαλιατσάτου στη ΠΙΝ) «η πρώτη εργολαβία ανατέθηκε στη ΔΟΜΟΚΑΤ, η δεύτερη στη ΦΡΕΚΟ και … ακόμα …μελετάται …ποιο είναι το μέρος του έργου που ανατέθηκε από κοινού να εκτελεσθεί και από τους δύο εργολάβους !»

Και έχει απίστευτο θράσος, ως όλοι οι μετερχόμενοι πολιτικές απάτες για να εκλεγούν και να υφαρπάξουν τη ψήφο του Λαού και για να διατηρήσουν την εξουσία τους, που… ήθελε να του ζητήσω και συγγνώμη που τον κατηγορούσα μέχρι τον Ιούλιο 2015 κάθε μήνα που παραβίασε τον λόγο του και τη νομική του και ηθική του υποχρέωση, ως ασκών το μονοπώλιο της Περιφερειακής Εξουσίας, να ασκήσει αίτηση ακύρωσης για να ακυρωθεί η μ
Εμείς με την ασυμβίβαστη μαχητικότητά μας και κριτική μας τον αναγκάσαμε να ασκήσει προσφυγή για το χάρισμα των Αεροδρομίων της Επτανήσου, 9 μήνες μετά την αθέτηση του λόγου του και τη παραβίαση την εμπρόθεσμη κοινή Αίτηση Ακύρωσης Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας !

ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο κ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ και βάζει άλλους να απαντάνε σε ερωτήσεις:

2. Αναπτύξαμε την 2η Ερώτησή μας για την υλοποίηση ή μη της απόφασης του ΠΣΙΝ που διέταξε τον κ. Γαλιατσάτο το Περιφερειακό Συμβούλιο τον Περιφερειάρχη κ. Θόδωρο Σαλβάνο για να επισκεφθεί τον Υπουργό Υγείας και να του θέσει επιτακτικά το θέμα της τραγικής κατάστασης των νεφροπαθών της Κέρκυρας,17 από τους οποίους πέθαναν στη Κέρκυρα το 2015.
Δεν απάντησε ο κ. Γαλιατσάτος αλλά ανέθεσε την απάντηση στον γιατρό της παράταξής του κ. Δραζίνο ο οποίος είπε ότι έγινε επίσκεψη στον υπουργό Υγείας και υποσχέθηκε προφορικά ότι θα λύσει το θέμα με τη προκήρυξη Διευθυντή της Νεφρολογικής Μονάδας. Παραδέκτηκε το πρόβλημα.

Η είδηση που προκύπτει ξανά είναι ότι ο Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαλιατσάτος δεν θέλησε να απαντήσει, παρά τη γραπτή ερώτηση και παρά τη προφορική μου πρόσκληση 2 φορές: Τι τους είπε ο πρώην και ο νυν υπουργός Υγείας στις κοινές επισκέψεις τους (Κ. Νικολούζου και Θ.Γαλιατσάτου) για να στελεχωθεί με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Κέρκυρας !

Είναι τιτάνιες οι προσπάθειες του κ. Γαλιατσάτου να αποκρύβει τη πραγματικότητα από τον λαό, προσφέροντας μεν υπηρεσίες συγκάλυψης στο κόμμα του αλλά βλάπτοντας ταυτόχρονα στον λαό της Κέρκυρας και των Επτανήσων.

Β. ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ:
Χωρίς δημοσιογράφους και ΜΜΕ, παρά μόνον
Στο ίδιο Μπουντρούμι του Σπύρου Σπύρου στο ίδιο μας κλείνει και ο Θόδωρος Γαλιατσάτος: χαμηλοτάβανο, χωρίς ούτε μία ακτίνα φυσικού φωτισμού και φυσικού αερισμού και μικροτεκές με μπόχα από τσιγάρα από τους καπνιστές του διαδρόμου και της αίθουσας !

ΓΙΑ ΤΟ

Στη συζήτηση για το ασφαλιστικό , στην οποία ήταν παρόντες και μίλησαν οι κ.Τρίαντος Νίκος ως Πρόεδρος του Τ..Ε.Ε. Κέρκυρας και ο κ. Ευγένιος Ραψομανίκης, Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας και Πρόεδρος του Επτανησιακού Οδοντιατρικού Συλλόγου, ο Επικεφαλής της Παράταξης Γιώργος Καλούδης τοποθετήθηκε και υποστήριξε τις εξής θέσεις:

Ο Πρόεδρος του ΠΣΙΝ, μαζί με τους Πρόεδρους των Επιστημονικών Συλλόγων της Κέρκυρας: Βραδή Γ. Δικηγορικού Συλλόγου, Τρίαντου Νίκου Προέδρου Τ.Ε.Ε., Γονίδη Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου, Ραψομανίκη Ευγένιου Προέδρου Επτανησιακού Οδοντιατρικού Συλλόγου, Πανδή, Προέδρου Φαρμακοποιών Κέρκυρας, και Εκπρόσωπο των Αγροτών, με δαπάνες οδοιπορικών που να ψηφίσει σήμερα το ΠΣΙΝ (Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων), ΑΥΡΙΟ να επισκεφθούν στη ΒΟΥΛΗ τον Πρωθυπουργό, τους Αρχηγούς των Κομμάτων και τους συναρμόδιους Υπουργούς και να τους επιδώσουν το Ψήφισμα, εκθέτοντας και προφορικά τους Λόγους για τους οποίους πρέπει να αποσυρθεί άμεσα το εξαγγελθέν Νομοσχέδιο που θα εξαυλώσει αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες προς όφελος των μεγάλων πολυεθνικών !

Προηγουμενο αρθρο
Η ταινία «STAR WARS - Η Δύναμη Ξυπνάει» στον Απόλλωνα
Επομενο αρθρο
Ανοικτή επιστολή προς την πρόεδρο της ΟΛΜΕ του Γεν. Γραμματέα ΕΛΜΕ Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.