HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΓιώργο Παπανδρέου ξέρω τι έκανες την Κυριακή το βραδάκι

Γιώργο Παπανδρέου ξέρω τι έκανες την Κυριακή το βραδάκι

Η αγάπη του Γιώργου Παπανδρέου για το κανό είναι γνωστή. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρώην πρωθυπουργός καταπίνει τα ναυτικά μίλια σαν…στραγάλια. Η τελευταία του διαδρομή έγινε απο την παραλία Επίσκοπος της Λευκάδας προς το Μεγανήσι.

Είναι Κυριακή και έχει αρχίσει να σουρουπώνει.

Όσοι απολαμβάνουν το μπανάκι τους στην παραλία Επίσκοπος στη Λευκάδα, παρατηρούν έναν τύπο να μπαίνει με το κανό του στη θάλασσα.

Φοράει καπέλο, μαύρα γυαλιά και έχει ένα σακίδιο στην πλάτη. Ο καλογυμνασμένος άνδρας αρχίζει να τραβάει κουπί και να ξεμακραίνει απο την ακτή…

Κάποια στιγμή χάνουν το ενδιαφέρον τους και παύουν να τον παρατηρούν. Την άλλη μέρα το πρωί ένας ξενοδόχος λέει σε κάποιους “καλέ τον είδατε τον Γιώργο Παπανδρέου που έφυγε με το κανό και πήγε στο Μεγανήσι;”

Δείτε το χάρτη με την απόσταση που διένυσε ο πρώην πρωθυπουργός με το κανό του!

151

Πηγή: www.newsit.gr

Προηγουμενο αρθρο
Διασυλλογικός Αγώνας για σκάφη Optimist «Νήρικος»
Επομενο αρθρο
Αγώνας Ορεινού Ανώμαλου Δρόμου 22km Νικιάνας

1 Σχόλιο

  1. Άγγελος Σταγιάνος
    28 Αυγούστου 2014 at 21:32 — Απάντηση

    …Και γιατί δεν έκανε μόνο αυτό, τόσον καιρό…αφού μόνο αυτό ξέρει να κάνει καλά(κι αυτό …συγνώμη, αλλά αμφιβάλω!!!) και βασάνισε 10.000.000 Έλληνες, αλλά και τα προσγγόνια τους:::

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.