HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΓράφει αναγνώστης για τους κάδους απορριμμάτων στη Βασιλική

Γράφει αναγνώστης για τους κάδους απορριμμάτων στη Βασιλική

Καλή σας ημέρα,
Θα ήθελα να δημοσιεύσετε την παρακάτω παρατήρηση μου με την ελπίδα έστω και τώρα να κάνουν κάτι για τη δημόσια υγεία.

Πήγα να πετάξω τα σκουπίδια του σπιτιού μου, δεύτερη μέρα που ήρθα απ την Αθήνα στο πατρικό μου στην Βασιλική και είπα, ας πάω έξω απ το χωριό να μην επιβαρύνω όσους μένουν μέσα.

Πήγα λοιπόν εκεί που είναι 5-6 κάδοι στο τρίγωνο του χωριού. Από μακριά μ’ έπιασε η μπόχα που λέμε, και κλείνοντας με το ένα μου χέρι τη μύτη μου, πέταξα τη σακούλα με τα σκουπίδια μου μέσα σ’ έναν κάδο.
Τι κάδο!!

Όπως όλοι, καταβρώμικοι, ξέσκεποι, να ζέχνουν από ψαρίλα και βρωμιά, με χυμένα σκουπίδια απ έξω, με λάδια κι αποφάγια γύρω τους με ανείπωτη κατάντια που λέμε στο χωριό μας!!

Παναγία μου τι εικόνα είναι ετούτη, τι βρώμα, τι δυσωδία!! Μα δεν έχουν πλυθεί ποτέ αυτοί οι κάδοι, μα δεν προσέχει κανένας την επάρκεια τους?

Είναι εστία μόλυνσης εκεί και σας τα γράφω αυτά μπας και πέραν της δημοτικής αρχής, ασχοληθεί κανένας από το υγειονομικό η την Εισαγγελία. (μάλλον δεν περιμένω τίποτα αλλά δεν είμαι πολίτης άπραγος).
Σας ευχαριστώ που θα το δημοσιεύσετε

Μιχάλης Πολίτης

Προηγουμενο αρθρο
Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Λευκάδας προπολεμικά
Επομενο αρθρο
Νυδρί - Ένα θέρετρο της Λευκάδας με φανατικούς επισκέπτες (Βίντεο+φωτογραφίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.