HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔήλωση- καταγγελία Έκτορα Μπουλιέρη

Δήλωση- καταγγελία Έκτορα Μπουλιέρη

Σήμερα 29/10/2014 και ώρα 10.15 π.μ. ευρισκόμενος στο Δημαρχείο (Μεγανησίου) για υπόθεσή μου, βρέθηκα αντιμέτωπος με τον νέο τρόπο διοίκησης και διακυβέρνησης του Δήμου. «Δήμαρχος» (;) μαινόμενος να καταφέρεται εναντίον δημοτικών υπαλλήλων με χυδαίες βρισιές (βρίζοντας τα θεία, για λόγους όμως που δεν μπόρεσα να κατανοήσω), παρουσία Αντιδημάρχου και δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Ακόμα κι αν ο «Δήμαρχος» (;) είχε δίκιο, τον καταγγέλλω για βάναυση, χυδαία και φασιστική συμπεριφορά. Ο συγκεκριμένος τρόπος διοίκησης είναι βαθιά φασιστικός και αλήστου μνήμης εποχών. Το μόνο που αισθάνθηκα ήταν ντροπή και προσβολή της κουλτούρας και του πολιτισμού του Μεγανησιώτη πολίτη.

Περιμένω από τον κο Αντιδήμαρχο να πάρει θέση (δεδομένων των ιδεολογικών του αρχών) και να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στην εργασία για τους υπαλλήλους του Δήμου.

Περιμένω επίσης δημόσια τοποθέτηση του «Δημάρχου» (;) και δημόσια συγγνώμη.

Έκτορας Μπουλιέρης
Δημότης Δήμου Μεγανησίου.

Πηγή: www.meganisitimes.gr

Προηγουμενο αρθρο
Δάσκαλοι της μνήμης και της καρδιάς: Πάνος Νικόδημος
Επομενο αρθρο
Το μεγαλείο του Ρωμαϊκού Ωδείου στην αρχαία Νικόπολη ξεδιπλώνεται

1 Σχόλιο

  1. Δημητρης
    30 Οκτωβρίου 2014 at 17:53 — Απάντηση

    Αγαπητε Εκτορα,επειδη δεν είσαι στην ίδια ηλικία με το Δημαρχο και δεν τον ξερεις καλα,
    ενα εχω να σου πω ,μην βιαζεσαι ,θα δεις πραματα και θαματα οταν θα ξετυλιγεται ο χαραχτηρας του και τα προσοντα του σε βαθος χρονου , προς το παρών ενα εχω να σου συστησω υπομονη και κουραγιο ……

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.