HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔήλωση κ. Ξενοφώντα Βεργίνη για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Δήλωση κ. Ξενοφώντα Βεργίνη για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

ΔΗΛΩΣΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ΒΕΡΓΙΝΗ

ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ

01/07/2019

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες, συναγωνιστές και φίλοι.

Σ’ αυτές τις εκλογές, γνωρίζετε ότι δε θα δώσω τη μάχη του σταυρού, παρότι το ήθελα. Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι σημαντικές για τη πορεία και το μέλλον της χώρας μας. Πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες!

Η επόμενη μέρα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι ελπιδοφόρα και παραγωγική για τη πατρίδα μας.

Οι φήμες ότι προτίθεμαι να πριμοδοτήσω κάποιον ή κάποια από τους υποψήφιους δεν είναι αληθείς! Ο Ξενοφών Βεργίνης πριμοδοτεί το σύνολο της παράταξης.

Το πρόσωπο που πρόκειται να εκπροσωπήσει τη Λευκάδα στη Βουλή πρέπει να είναι επιλογή και ευθύνη της κάθε μιας και του καθενός χωριστά!

Παραμένω ενεργός πάντα δίπλα σας σ’ όλα τα θέματα του τόπου μας και από οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκομαι! Ομολογώ ότι με συγκινούν οι εκδηλώσεις αγάπης και εκτίμησης όλων σας προς το πρόσωπό μου!
Σας Ευχαριστώ από την Καρδιά μου!

Ξενοφών Βεργίνης

Προηγουμενο αρθρο
Προεκλογικοί λόγοι
Επομενο αρθρο
Δύο αεροφωτογραφίες της Λευκάδας του 1924 και του 1950

1 Σχόλιο

  1. Σπυριδώνης
    1 Ιουλίου 2019 at 22:31 — Απάντηση

    Να ρωτήσω κάτι; Οι υποψήφιοι της Ν.Δ. στη Λευκάδα γιατί δεν πηγαίνουν όλοι μαζί, αλλά ο καθένας μόνος του για το κυνηγι του σταυρού ; Ο ρόλος τους δεν είναι να κάνουν γνωστό σε όλους τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος; Το “όλοι ενωμένοι μπορούμε” είναι μόνο λόγια; Τι παράδειγμα δίνουν στον κόσμο;

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.