HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔήλωση του Θεόδωρου Γαλιατσάτου

Δήλωση του Θεόδωρου Γαλιατσάτου

Μια ΑΝΑΣΑ πριν την τελική ανατροπή.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων
http://anasa-ionion.gr anasa.ionia@gmail.com info@thodoros.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ
Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων
«μια ΑΝΑΣΑ» πριν την τελική ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Κέρκυρα, 23/05/2014

Πολίτες των Ιονίων Νήσων. Απευθυνόμαστε σε εσάς, με τη δύναμη της ελπίδας που εσείς εκφράσατε την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Με τη δύναμη της ελπίδας, για την έξοδο της χώρας από την τεχνητή οικονομική ύφεση και την έξοδο των Ιονίων από το αναπτυξιακό τέλμα που επέβαλαν οι παρελθούσες διοικήσεις. Με τη δύναμη της ελπίδας, για την πολιτική και κοινωνική ανατροπή.

Το δίλημμα των εκλογών σε δυο μέρες, είναι δίλημμα κοινωνικό. Έχει να κάνει με την περιφρούρηση των ανθρώπινων, εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων. Έχει να κάνει με την αντίληψη ότι οι άνθρωποι είναι πάνω από τα κέρδη, ότι ο φυσικός μας πλούτος είναι πάνω από τις αντισυνταγματικές εκποιήσεις. Έχει να κάνει με το όραμα ότι ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός.

Πολίτες των Ιονίων Νήσων. Σε αυτή τη μάχη, κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν στις κάλπες, με αυτοπεποίθηση και τόλμη. Η υπόθεση της ανατροπής, είναι υπόθεση όλων μας. Για μια Περιφέρεια δημοκρατική, διαφανή, αλληλέγγυα και αποδοτική. Είμαστε σίγουροι ότι τα Ιόνια Νησιά, θα επιλέξουν το αντιμνημονιακό μονοπάτι, που οδηγεί στην οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση των νησιών μας.

Ο τελευταίος λόγος, σας ανήκει.

Προηγουμενο αρθρο
Επιστολή υποψηφίου Δημάρχου Λευκάδας Σπύρου Μαργέλη
Επομενο αρθρο
Εφημερίδεες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.