HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔήμαρχος Λευκάδας εκλέγεται ο Χαράλαμπος Καλός

Δήμαρχος Λευκάδας εκλέγεται ο Χαράλαμπος Καλός

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες στα τελικά αποτελέσματα του Β’ γύρου των Δημοτικών εκλογών το ποσοστό του Χαράλαμπου Καλού θα κυμανθεί πάνω από 60%.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Αποτελέσματα Β' γύρου Περιφερειακών Εκλογών στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Περιφέρειες: Η Ελλάδα (σχεδόν όλη) έγινε «μπλε»

3 Σχόλια

  1. αποστολος
    3 Ιουνίου 2019 at 20:58 — Απάντηση

    Ο Σολδατος νομιζε οτι εχει να κανει με μαου μαου και κατσικοκλεφτες…..
    Αν αυτοι ειναι οι νεοδημοκρατες πολιτικοι,ολοι τωρα ΚΚΕ

  2. Μαρία
    3 Ιουνίου 2019 at 08:49 — Απάντηση

    Τελείωσαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Βοήθειά μας! Γιατί από 1 Σεπτέβρη θα γίνει χαμός στα Δημοτικά Συμβούλια με την απλή αναλογική. Σκεφτείτε πως ο Ζέρβας στη Θεσσαλονίκη (66% στον Β γύρο) έχει μόνο 7 έδρες από τις συνολικά 49!!!! Αυτό στη γλώσσα της Πρώτη φορά Ακρο-Δεξιο-Αριστεράς λέγεται “πλέρια δημοκρατία”!!! Στη γλώσσα της πραγματικότητας όμως λέγεται “Αφού μας μαυρίζετε, μετά από μας δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο”! Πολύ Πατριωτικό και πολύ δημοκρατικό, πολύ αριστερό, όπως πάντα!!! Σκεφτείτε τώρα τι θα γίνει αν πάμε στις εθνικές εκλογές με απλή αναλογική!!

  3. ΡΕΠΟΡΤΕΡ
    2 Ιουνίου 2019 at 23:42 — Απάντηση

    Συγχαρητήρια στον κ. Καλό και καλή επιτυχία. Και να απευθύνει ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον κ. Σολδάτο για την απίστευτη, την αυτοκτονική ανακοίνωση που έβγαλε την προηγούμενη μέρα των εκλογών!!! Αυτή του έδωσε τη νίκη!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.