HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Λευκάδας: Εγκαίνια για το νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο Νυδριού

Δήμος Λευκάδας: Εγκαίνια για το νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο Νυδριού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΥΔΡΙΟΥ

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 έγιναν τα εγκαίνια για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Νυδριού με τη συμμετοχή των μικρών ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών των συλλόγων Οδυσσέας, Τηλυκράτης και Πανλευκάδιος. Στη συνέχεια η ομάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Νυδριού αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ».

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Γενικός Διευθυντής της Μονακό, κ. Φιλίπς Ντότ, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Θεόδωρος Χαλικιάς και ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Σπύρος Κτενάς. Επίσης παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας, κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας, κ. Ευάγγελος Χαλικιάς, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Κωνσταντίνος Σέρβος και Αθανάσιος Περδικάρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ελλομένου, κ. Ευάγγελος Θερμός και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, κ. Ποσειδών Γαζής.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για βελτίωση όλων των αθλητικών υποδομών και ιδιαίτερα των ποδοσφαιρικών γηπέδων με τελικό στόχο την αδειοδότησή τους.

Με τα έργα, που εκτελέστηκαν και εκτελούνται από το Δήμο Λευκάδας προϋπολογισμού 55.000 ευρώ, γίνονται εργασίες που απαιτούνται για την απόκτηση άδειας λειτουργίας-καταλληλότητας και αφορούν, εκτός του χλοοτάπητα, την περίφραξη, την απορροή υδάτων, την κατασκευή τουαλετών κ.α.. Επιπλέον, ποσό 20.000 ευρώ δόθηκε για το αποστραγγιστικό δίκτυο του γηπέδου από την ποδοσφαιρική ομάδα «AS Monaco FC», μέσω της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Τέλος ευχαριστούμε την ομάδα του Παναιτωλικού και τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Τηλυκράτη και του Πανλευκάδιου για την συμμετοχή τους στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Παραιτήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς - Αναλαμβάνει ο Αλ. Τσίπρας
Επομενο αρθρο
Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας: Ανάπλαση-πεζοδρόμηση κεντρικού δρόμου Νυδριού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.