HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔήμος Λευκάδας: συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών για χριστουγεννιάτικο στολισμό

Δήμος Λευκάδας: συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών για χριστουγεννιάτικο στολισμό

Ο Δήμος Λευκάδας μετά από διαβούλευση με σωματεία και πολίτες σχετικά με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του νησιού με ανακυκλώσιμα υλικά, απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες και τους επαγγελματίες του νησιού για συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών (άδεια, μη συμπιεσμένα πλαστικά μπουκάλια 500ml και 1,5l, καπάκια, μεταλλικά κουτάκια, γυάλινα μπουκάλια), ώστε να χρησιμοποιηθούν για χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Τα ανακυκλώσιμα υλικά μπορούν να παραδίδονται στο χώρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ανακύκλωσης «Λευκογαία» στην περιοχή Τσεχλιμπού Λευκάδας έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 από τις 8:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στις κατασκευές που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου με τη βοήθεια εθελοντών τις ακόλουθες μέρες και ώρες: Δευτέρα 11/11, Τετάρτη 13/11, Παρασκευή 15/11, Σάββατο 16/11 απογευματινές ώρες 18:00-21:00.

Επιπροσθέτως, παροτρύνουμε όσους επαγγελματίες επιθυμούν να στολίσουν τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες τους με ανακυκλώσιμα υλικά να μας αποστείλουν σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Προηγουμενο αρθρο
Μετά τη θύελλα, ξημέρωσε η καταστροφή στη Γύρα
Επομενο αρθρο
Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για διάφορα αδικήματα στα Ιόνια Νησιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.