HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔήμος Λευκάδας: Σχετικά με τις παράνομες ενέργειες στον δρόμο προς την παραλία Γιαλός

Δήμος Λευκάδας: Σχετικά με τις παράνομες ενέργειες στον δρόμο προς την παραλία Γιαλός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από αναρτήσεις σε τοπικούς ιστότοπους έγινε γνωστό ότι την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 επιχειρήθηκε η διάνοιξη της πρόσβασης προς την παραλία «Γιαλός» Αθανίου από ομάδα κατοίκων, με φερόμενο ως επικεφαλής των ενεργειών αυτών πρώην Δήμαρχο της Ν. Λευκάδας. Οι ενέργειες αυτές παραβιάζουν τη σχετική σήμανση- απαγόρευση του Δήμου, έγιναν χωρίς την άδεια του Δήμου και θέτουν σε κίνδυνο ζωής και σωματικής ακεραιότητας όσους κατοίκους ή επισκέπτες επιχειρήσουν να κάνουν χρήση του δρόμου.

Αντιπροσωπεία του Δήμου, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αθανίου, απέκλεισαν και πάλι τη διέλευση.
Ο Δήμος Λευκάδας έχει απευθυνθεί στην Αστυνομική και στην Εισαγγελική Αρχή, γνωστοποιώντας τις ως άνω παράνομες ενέργειες, αλλά και τις δημοσιεύσεις ορισμένων τοπικών ιστοτόπων που αγνοώντας τους κινδύνους και τα προληπτικά μέτρα του Δήμου, επί της ουσίας προτρέπουν τους πολίτες να κάνουν χρήση του δρόμου.

Ο Δήμος Λευκάδας θα προστατεύσει τα υπέρτατα αγαθά της ζωής και της ασφάλειας με κάθε πρόσφορο μέσο.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
2η μέρα της Μουσικής εβδομάδας Λευκάδας
Επομενο αρθρο
«Ο Επισκέπτης του Χειμώνα»: διηγήματα της Κατερίνας Λιβιτσάνου- Ντάνου

2 Σχόλια

  1. ΟΡΕΙΝΟΣ
    20 Ιουλίου 2016 at 13:09 — Απάντηση

    Σ’ ενα προηγμένο κράτος στη Δημοτική Αρχή έπρεπε να ασκήσει δίωξη ο εισαγγελέας για παράλειψη καθήκοντος και βαρύτατη αμέλεια στην άσκηση καθηκόντων και όχι στους Αθαναδραγανίτες που έκαναν το αυτονόητο, να υποκαταστήσουν την ανυπαρξία του δήμου και ν’ ανοίξουν τον δρόμο για την ευλογημένη τους παραλία, για τους επαγγελματίες Αθαναδραγανίτες που παθαίνουν χοντρή ζημιά απ’ την αβελτηρία του Δήμου εφτά ολόκληρους μήνες μετά τον σεισμό!!!!! Επί πλέον. Μπράβο Μαρία. Στον Κόκκινο Βράχο κύριοι με τρομακτικό κίνδυνο για χιλιάδες διερχόμενους γιατί δεν τον κλείνετε αφού ήδη έπρεπε να έχετε κάνει νέα χάραξη και αν δεν ξέρετε από που ελάτε στην ορεινή Λευκάδα, θα σας υποδείξουμε εμείς οι κάτοικοι…

  2. Μ. ΚΑΤΩΠΟΔΗ
    18 Ιουλίου 2016 at 21:36 — Απάντηση

    Κύριοι της δημοτικής αρχής όσοι περνάμε από τον Κόκκινο Βράχο (μεταξύ Πηγαδησάνων και Καρυάς) δεν κινδυνεύουμε επειδή βάλατε πινακίδα που γράφει
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΤΩΣΗ ΟΓΚΟΛΙΘΩΝ ;
    Εάν έχει την ίδια αξία και η δική μας ζωή παρακαλώ να κλείσετε και εδώ το δρόμο διαφορετικά θα απευθυνθούμε στην Αστυνομική και την Εισαγγελική Αρχή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.