HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Μεγανησίου: χωροθέτηση μαρίνας 100 θέσεων στο λιμάνι Αθερινός

Δήμος Μεγανησίου: χωροθέτηση μαρίνας 100 θέσεων στο λιμάνι Αθερινός

Φίλες και φίλοι Μεγανησιώτες,

ύστερα από τέσσερα χρόνια συνεχούς, εντατικής και με πολλές δυσκολίες προσπάθειας, και αφού απαιτήθηκαν γνωμοδοτήσεις – αδειοδοτήσεις από την Υπηρεσία Εναλίων Αρχαιοτήτων, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Γ.Ε.Ν) και το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σε φάση υπογραφής και δημοσίευσης σε ΦΕΚ βρίσκεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α) για την χωροθέτηση μαρίνας 100 θέσεων στον λιμένα Αθερινό Μεγανησίου.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α) είναι το «κλειδί» για να ανοίξει ο δρόμος της κατασκευής των λιμενικών εγκαταστάσεων του Αθερινού, ενός οργανωμένου λιμένα με δυνατότητα εξυπηρέτησης των πλέον σύγχρονων πλοίων και παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Η λειτουργία, λοιπόν, του λιμένα, η οποία αποτελούσε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο για την κοινωνία μας, γίνεται πραγματικότητα, με σημαντικά οφέλη, καθώς θα συμβάλλει στην προβολή και την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας με προφανείς θετικές επιπτώσεις για την τοπική μας οικονομία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΛΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Διακήρυξη υποψηφιότητας νυν δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας, Γεωργίου Αποστολάκη
Επομενο αρθρο
Ημέρα καριέρας στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.