HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΔαμάζοντας τα κύματα στη Βασιλική

Δαμάζοντας τα κύματα στη Βασιλική

Αν έχεις βαρεθεί τα καθιερωμένα και το να ξαπλώνεις όλη μέρα στις παραλίες σού φαίνεται ανιαρό, έχω να προτείνω κάτι που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στις διακοπές σου: ψάξε νησιά που εκτός από ήλιο και αμμουδερές παραλίες έχουν να σου προσφέρουν και πολλές δραστηριότητες.

Kitesurf, αναρρίχηση, windsurf και κάθε είδους extreme sport σε περιμένει στα ελληνικά νησιά. Οι επιλογές αρκετές και συνδυαστικές: μπορείς ταυτόχρονα να κολυμπήσεις σε καταγάλανα νερά, να κάνεις τις βόλτες σου σε γραφικά σοκάκια και να χαζέψεις το ηλιοβασίλεμα από μια βουνοπλαγιά.

Βασιλική, Λευκάδας

Είτε expert είτε αρχάριος, αυτή η παραλία στη Λευκάδα θα σε κάνει να… κολλήσεις με τη σανίδα σου. Μέσα σε δυο βουνοπλαγιές, κάνει την εμφάνισή του ο Εric. Δεν πρόκειται για κάποιο λατίνο εραστή αλλά για τον άνεμο που ταράζει τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας. Κάποιες φορές ο αέρας φτάνει και τα 8 μποφόρ. Αν είσαι αρχάριος, καλύτερα να προτιμήσεις τις πρωινές ώρες που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις μια εξοικείωση με το windsurf.

Προηγουμενο αρθρο
Μια μεγάλη νησίδα σαν ένα μικρό... τέρας
Επομενο αρθρο
Αποφάσεις 21ης τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.