HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔελτίο τύπου Βασίλη Αραβανή

Δελτίο τύπου Βασίλη Αραβανή

Συνδημότες Λευκάδας, Καλάμου και Καστού

Ο συνδυασμός μας «Μαζί για την Λευκάδα μας» και εγώ προσωπικά, προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε το όραμα μας, με έντιμο, αξιοπρεπή και πολιτισμένο τρόπο και να φέρουμε τους πολίτες κυρίαρχους στο Δήμο της Λευκάδας.

Κάναμε τη προσπάθεια μας αυτή, χωρίς φανατισμούς, προκλήσεις και ανορθόδοξες πιέσεις.Οι μέθοδοι αυτές δεν έχουν σχέση με το καλό του δημότη και το κοινωνικό συμφέρον.

Ευχαριστώ από καρδιάς, όλους τους συνεργάτες,τα στελέχη που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο μας, τους ψηφοφόρους μας,όλους τους Δημότες της Λευκάδας και εύχομαι το μήνυμα του νέου πολιτικού και αυτοδιοικητικού ήθους να πέρασε.Αυτοί που εκλέγονται να είναι για τους Δημότες και όχι οι Δημότες γι΄ αυτούς.

Θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε αυτό που πετύχαμε και εύχομαι οι συνδημότες μας να επιλέξουν τελικά τους πιο άξιους, αυτούς που πιστεύουν ότι με ανιδιοτέλεια και με αίσθηση του κοινωνικού συμφέροντος θα τους υπηρετήσουν.

Με εκτίμηση και τιμή
Βασίλης Αραβανής
Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

Προηγουμενο αρθρο
Eυχαριστήριο μήνυμα του συνδυασμού «δίαυλος»
Επομενο αρθρο
Οι «πρώτοι» σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιοι μπορεί να μην εκλεγούν καθόλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.