HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔελτίο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Δελτίο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Βουλευτή Λευκάδας, σχετικά με τις ενέργειές του για το Νοσοκομείο θέλουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

1. Οι γιατροί που διορίστηκαν στο Νοσοκομείο Λευκάδας, ένας Ορθοπεδικός και ένας Παιδίατρος και που στην ανακοίνωσή του ο Βουλευτής αναφέρει ότι ‘‘επισκέφτηκε το Υπουργείο για την οριστικοποίηση των λύσεων’’, παρουσιάζοντας την τοποθέτηση των γιατρών σαν δική του ενέργεια, ξεχνά να αναφέρει ότι η Προκήρυξη για τον διορισμό έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση, στις 23/12/2014. Η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ είχε ασκήσει μεγάλη πίεση στη τότε ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για να πετύχει στην Προκήρυξη να συμπεριληφθούν τέσσερεις θέσεις γιατρών. Στην ανακοίνωσή του, ευτυχώς, δεν αναφέρει ‘‘κατόπιν ενεργειών μου’’, για να μας θυμίσει άλλες εποχές, άλλων βουλευτών. Θα περιμέναμε ωστόσο ένα άλλο ήθος και μια άλλη αντιμετώπιση από ένα νέο Βουλευτή της Αριστεράς.

2. Στην Προκήρυξη της 23/12/2014 οι θέσεις που είχαν εγκριθεί για το Νοσοκομείο Λευκάδας ήταν τέσσερεις, δηλαδή εκτός του Ορθοπεδικού και του Παιδιάτρου που διορίστηκαν είχαν εγκριθεί ένας Καρδιολόγος και ένας Παθολόγος που όμως δεν υπήρξε ανταπόκριση γιατρών για διορισμό.

3. Αν ο Βουλευτής ήθελε να προσφέρει ουσιαστικότερο έργο στο Νοσοκομείο και στη Λευκάδα θα έπρεπε εκτός των δύο θέσεων των γιατρών που δεν έγινε πλήρωση αλλά υπήρχαν ήδη εγκεκριμένες πιστώσεις από την προηγούμενη Προκήρυξη, να διεκδικήσει και να πετύχει ακόμα δύο τουλάχιστον επί πλέον θέσεις στη νέα Προκήρυξη γιατί πραγματικά το Νοσοκομείο μας έχει σοβαρές ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό.

Σχετικά άρθρα: Ανακοίνωση Σταύρου Γρηγόρη σχετικά με τα προβλήματα του Νοσοκομείου Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Την Κυριακή θα μπολιάσουνε αγραπιδιές στον Αλέξανδρο!
Επομενο αρθρο
Η θανατική ποινή στο Θουκυδίδη – της Δέσποινας Καλέζου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.