HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔελτίο Τύπου: Ο Θοδωρής Σολδάτος στους Ετεροδημότες

Δελτίο Τύπου: Ο Θοδωρής Σολδάτος στους Ετεροδημότες

14.05.2019
Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θοδωρής Σολδάτος στους Ετεροδημότες:
Ο δήμος ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Στήριγμα και όχι βάρος.
Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε τη ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ 20ΕΤΙΑΣ.

Την αίθουσα του θεάτρου Περοκέ, επέλεξε ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας, κ. Θοδωρής Σολδάτος, για την εκδήλωσή του με τους ετεροδημότες της Αθήνας, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ο κ. Σολδάτος τόνισε ότι η Κοινωνία είναι πλέον μπροστά από την Πολιτική και ότι τα προβλήματα και οι λύσεις τους δεν έχουν ιδεολογία ούτε χρώμα. Έτσι πολίτες της Λευκάδας που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό, επιστημονικό και κοινωνικό τομέα και η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων πολιτεύεται πρώτη φορά, ενώθηκαν και ίδρυσαν τη Δημοτική Κίνηση στην οποία ηγείται ο ίδιος. Παραδειγματικά αναφέρθηκε στους 29 υποψηφίους του συνδυασμού του στην εκλογική περιφέρεια Λευκάδας, εκ των οποίων οι 24 είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά

Στη συνέχεια ο κ. Σολδάτος αναφέρθηκε στην ενεργό συμμετοχή του και στο ρόλο του σε βασικά ζητήματα που απασχόλησαν τη Λευκάδα κατά τις περιόδους που διετέλεσε βουλευτής, όπως η ανέγερση του νέου Νοσοκομείου, η Μονάδα επεξεργασίας Απορριμμάτων, η υποθαλάσσια Ζεύξη, το ΤΕΙ καθώς επίσης και σε άλλα θέματα σημαντικά για το Δήμο Λευκάδας.

Στο κύριο μέρος της ομιλίας του ανέπτυξε τη βασική φιλοσοφία που διακατέχει τον ίδιο και τους υποψηφίους του συνδυασμού του για τα δημοτικά μας πράγματα και η οποία εδράζεται σε δύο άξονες:
Ο δήμος ΣΥΜΜΑΧΟΣ του πολίτη. Στήριγμα και όχι βάρος στον ελεύθερο επαγγελματία, στον υπάλληλο, στον εργαζόμενο, τον επιχειρηματία. Ελπίδα για τις νέες και τους νέους των νησιών μας, αποκούμπι για τον υπερήλικα.

Ο δήμος που οραματίζεται ο κ. Σολδάτος, θα προωθεί και θα διευκολύνει κάθε προσπάθεια που στοχεύει στη βελτίωση των όρων διαβίωσης των συμπολιτών μας χωρίς να επιβαρύνει τους δημότες.

Ο σχεδιασμός δράσεων και ο προγραμματισμός υλοποίησής τους, με ορίζοντα τις ανάγκες της Λευκάδας της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ. Δράσεις συνυφασμένες με το μοντέλο ανάπτυξης του δήμου μας ως νησιωτικής περιοχής και της δραστηριοποίησης των κατοίκων στον τομέα της παροχής υπηρεσιών που κατά την άποψη του υποψηφίου δημάρχου είναι η κύρια προοπτική για το μέλλον της Λευκάδας, χωρίς ωστόσο να παραγνωρίζονται ο πρωτογενής τομέας και η μεταποίηση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Καββαδάς, οι πρώην βουλευτές Ξενοφών Βεργίνης και Παναγιώτης Καββαδάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης κ. Ευάγγελος Γεωργάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Η Αγία Μαύρα» κ. Σωκράτης Κακλαμάνης, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων κ. Άγγελος Κακλαμάνης, η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης κ. Σούλα Βαμβακούση Λάζαρη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας Κ. Γιώργος Μπουρδάρας, υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι και πλήθος Λευκαδιτών της Αθήνας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Λευκαδίτης εκ μητρός Χρήστος Μαζανίτης, ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 στο αμυντικό και διπλωματικό ρεπορτάζ, ο οποίος προλόγισε επίσης τον κ. Σολδάτο.

Προηγουμενο αρθρο
«Όλοι για τη Λευκάδα»: Δελτίο τύπου σχετικά με τη στήριξη ανεξάρτητων συνδυασμών
Επομενο αρθρο
8 Γαλάζιες Σημαίες για τη Λευκάδα - Μια λιγότερη από πέρυσι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.