HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔελτίο Τύπου Χορευτικού Ομίλου Λευκάδας (Χ.Ο.Λ)

Δελτίο Τύπου Χορευτικού Ομίλου Λευκάδας (Χ.Ο.Λ)

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Χ.Ο.Λ)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Χ.Ο.Λ ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2016. Με κίνητρο την επιθυμία των μελών μας να μοιραστούν την αγάπη τους για το χορό , με όλο και περισσότερους ανθρώπους και με ‘πυλώνα’ το φιλικό και ευχάριστο κλίμα που επικρατεί ανάμεσά μας , διοργανώσαμε :

1) ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, φίλοι και μέλη του Χ.Ο.Λ ταξίδεψαν στα Ιωάννινα, για να περάσουν μια μέρα διασκέδασης στην Αστερούπολη.
Οι μικροί ενθουσιάστηκαν με το εργοστάσιο σοκολάτας, το σπίτι του Αϊ-Βασίλη, τα παιχνίδια, το παγοδρόμιο, το τραμπολίνο και το Λούνα-πάρκ, με αποτέλεσμα να ‘παρασύρουν’ και τους μεγάλους, οι οποίοι συμμετείχαν, χωρίς δισταγμό, σε πολλά από αυτά.

2) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, διοργανώθηκε μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στο χώρο που γίνονται οι πρόβες (1ο ΕΠΑΛ). Σε μια αίθουσα γεμάτη Χριστουγεννιάτικα στολίδια και σε ένα απόλυτα εορταστικό κλίμα, γεμάτο χαμόγελα , μικροί και μεγάλοι, χόρεψαν, διασκέδασαν, γεύτηκαν τις λιχουδιές από τον πλούσιο μπουφέ που έφτιαξαν οι κυρίες του Συλλόγου και πήραν τα δώρα τους από τον Αϊ-Βασίλη, ανταλλάσοντας ευχές για την καινούρια χρονιά.

3) ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ‘ΟΙΚΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ’ ( ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ)

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, κάποια από τα μέλη του Συλλόγου, επισκέφτηκαν τον ΟΙΚΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, προσέφεραν γλυκά στους ηλικιωμένους και χόρεψαν γι’ αυτούς, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα, γι’ αυτά τα Χριστούγεννα, στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας, που δεν μπορούν να παραστούν στις διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται στο νησί μας. Ήταν μια επίσκεψη γεμάτη συγκίνηση από όλους και για μία ακόμη φορά οι μικροί χορευτές ‘έκλεψαν την παράσταση’.

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη στήριξη και τη συμμετοχή.
Το 2017 να είναι μια χρονιά ΚΑΛΥΤΕΡΗ για όλους!!!!
Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τις όμορφες οικογένειές σας!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών επιχορήγηση ποσού έως 1.951,909,44 € στο Δήμο Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Προσευχή στον Άι-Βασίλη- Της Βιβής Κοψιδά-Βρεττού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.