HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔελτίο τύπου Χρυσής Αυγής για τα «επεισόδια» στην Καρυά Λευκάδος

Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής για τα «επεισόδια» στην Καρυά Λευκάδος

Από συγκεκριμένα τοπικά ιστολόγια της Λευκάδας, γνωστά στην τοπική κοινωνία για τα συμφέροντα που εξυπηρετούν, διοχετεύθηκε η ψευδέστατη «είδηση» ότι Χρυσαυγίτες προξένησαν επεισόδια στο χωριό Καρυά Λευκάδος. Για την αποκατάσταση και μόνο της Αλήθειας, ενημερώνουμε τους Λευκαδίτες συμπατριώτες μας ότι μεμονωμένες αντιδικίες συγχωριανών στα καφενεία της Καρυάς βαπτίστηκαν ως «έκτροπα Χρυσαυγιτών», με προφανή σκοπό τη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Αντιλαμβανόμαστε ότι λόγω της δυσχερούς θέσεως στην οποία έχει περιέλθει το καθεστώς, εξ αιτίας της αρνητικής γι’ αυτό τροπής που φαίνεται να παίρνει η «Δίκη της Χρυσής Αυγής», είναι αναγκασμένο να στήνει σε όλη την Ελληνική Επικράτεια «επεισόδια», μήπως καταφέρουν και προκαλέσουν τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αληθινό στοιχείο δικογραφίας για να συμπληρωθεί το παρόν διάτρητο κατηγορητήριο, το οποίο ως έχει οδηγεί με βεβαιότητα στην αθώωση των πολιτικών κρατουμένων του εθνικιστικού κινήματος και την κατάρριψη του μύθου της «εγκληματικής οργάνωσης».

Πληροφορούμε το αριστερό κράτος και παρακράτος ότι οι παλαιομοδίτικες στημένες προβοκάτσιες αναδύουν απλά και μόνο τη μούχλα και τη σαπίλα της αποθανούσης προ πολλού αριστεράς και ουδέν αποτέλεσμα δύνανται πλέον να φέρουν παρά τον γέλωτα της Ελληνικής κοινωνίας, η οποία πλέον, όπως και οι Χρυσαυγίτες, δεν τσιμπάει στις κλασσικές κομμουνιστικές μεθόδους δημιουργίας εμφυλιοπολεμικού κλίματος και δεν πρόκειται να δώσει το άλλοθι που αναζητούν οι πραγματικοί υπαίτιοι της εθνικής καταστροφής που συντελείται προκειμένου να γλυτώσουν, όπως γλύτωσαν, χωρίς τιμωρία για τα εγκλήματά τους, σε αντίστοιχες ιστορικές συγκυρίες του πρόσφατου παρελθόντος.
Αυτή τη φορά… έχουν γνώση οι φύλακες.

Προηγουμενο αρθρο
Κάλεσμα από την Εναλλακτική Κοινότητα ΠΕΛΙΤΙ
Επομενο αρθρο
Πρωτοβουλίες Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υλοποίησης των δράσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.