HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΔεν εμφανίστηκε ο πρώτος πλειοδότης για την ενοικίαση της παραλίας στο Αγιοφύλλι

Δεν εμφανίστηκε ο πρώτος πλειοδότης για την ενοικίαση της παραλίας στο Αγιοφύλλι

Προτίμησε να χάσει δύο χιλιάδες ευρώ!

Στον δεύτερο πλειοδότη διορία για να κατακυρωθεί ο διαγωνισμός με 86.οοο ευρώ (ενοίκια δύο ετών)για 120 m2, ήτοι 716 ευρώ ανά m2 το χρόνο!

Απορρίφθηκε ο τελευταίος πλειοδότης για τη θέση ΛΕΥΚ 06 (ΑΓΙΟΦΙΛΙ, Τ.Κ. Κοντάραινας Δ.Ε Απολλωνίων, συνολικού εμβαδού Ε=120τ.μ. για τοποθέτηση ομπρελώνξαπλωστρών) διότι δεν προσήλθε εντός της οριζόμενης από την υπ’ αριθμ. 39243/08-05-2018 Διακύρηξη Δημοπρασίας προθεσμίας για να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Το υπ’ αριθμ. 380/14-05-2018 γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Λευκάδας, ποσού δύο χιλιάδων ευρώ (2.000€) το οποίο κατατέθηκε από τον πλειοδότη ως εγγυητική για την συμμετοχή του στην ηλεκτρονική του δημοπρασία, καταπίπτει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

Το δικαίωμα υπογραφής σύμβασης παραχώρησης απλής χρήσης μεταβιβάζεται στον προσφέροντα την δεύτερη υψηλότερη προσφορά, με αντάλλαγμα 86.600€

δείτε σχετικά: Ιλιγγιώδες το ποσό που προσφέρθηκε για ομπρελοξαπλώστρες στο Αγιοφύλλι

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Για δεύτερη χρονιά η εκπομπή γαστρονομίας «ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙ» στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Σ.Ε ΑΝΕΛ Λευκαδας: Η Λευκάδα αποκτά Πανεπιστημιακό Τμήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.