HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔεν καταργείται η 2η θέση Αγροτικού Ιατρού στο Μεγανήσι

Δεν καταργείται η 2η θέση Αγροτικού Ιατρού στο Μεγανήσι

Λευκάδα: 7-1-2016

Σχετικά με δημοσίευμα σε τοπικό site περί ύπαρξης πληροφορίας, που και αυτό με επιφύλαξη αναφέρεται σε αυτή, ότι καταργείται η 2η θέση Αγροτικού Ιατρού στο Μεγανήσι θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι:
Η πληροφορία είναι τελείως ανακριβής. Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με τον αρμόδιο Υποδιοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. Δημήτρη Κωστακιώτη, αφ ενός μεν μου διέψευσε κατά κατηγορηματικό τρόπο την ύπαρξη τέτοιας απόφασης, αφ ετέρου δε με διαβεβαίωσε ότι ούτε και στον υπό διαμόρφωση νέο Υγειονομικό Χάρτη της χώρας προβλέπεται μείωση του αριθμού των 2 θέσεων Αγροτικών Ιατρών στο Μεγανήσι.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά ήδη από την 6η Υ.ΠΕ. έχει αποσταλεί στο Υπουργείο ο διορισμός με παράταση 2ου Αγροτικού Ιατρού στην υπάρχουσα κενή θέση. Αφορά συγκεκριμένο ιατρό που τελείωσε τη θητεία του σε άλλο Αγροτικό Ιατρείο της Λευκάδας και στο οποίο διορίζεται έτερος Αγροτικός
Ιατρός.

Το μεσημέρι επικοινώνησα με το γραφείο του Υπουργού Υγείας και ζήτησα την επιτάχυνση της διαδικασίας διορισμού του ιατρού στο Μεγανήσι.
Επί πλέον να σας ενημερώσω ότι η διορισθείσα Επικουρική Ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Λευκάδας απεδέχθη τον διορισμό της. Επίσης έλαβε διορισμό και ο ένας εκ των δύο Επικουρικών Παθολόγων που προβλέπονται στη σχετική προκήρυξη μετά από την μη αποδοχή διορισμού τους τριών εν σειρά Παθολόγων. Ευελπιστούμε ο ιατρός να αποδεχθεί τον διορισμό του.

Dr Σταύρος Γρηγόρης
τ. Βουλευτής Λευκάδας
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ι.Ν.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκαδίτικος Γάμος – Η Τάβλα
Επομενο αρθρο
Πρώην Αμερικάνικη Βάση: Μια πολύ διδακτική ιστορία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.