HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΔεν ξέρουν να διαβάζουν τα σήματα της τροχαίας;

Δεν ξέρουν να διαβάζουν τα σήματα της τροχαίας;

Πολύπαθη έχουμε ονομάσει σε άλλα άρθρα, την παραλιακή οδό Άγγελου Σικελιανού. Οι λόγοι είναι γνωστοί.

Κάθε φορά που βλέπουμε να επικρατεί το χάος από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, συνήθως ψέγουμε του δημότες και την απαίτηση που έχουν, να θέλουν το αμάξι τους δίπλα από το καφέ, που έχουν καθίσει.

Μετά τα όσα παρατηρήσαμε χτες, πρέπει να προσθέσουμε έναν ακόμα λόγο που κάνει το δρόμο πολύπαθο. Οι αρμόδιοι φορείς για την τήρηση της κυκλοφορικής τάξης, δεν γνωρίζουν την ύπαρξη πινακίδων της τροχαίας στο συγκεκριμένο δρόμο! Ή τις γνωρίζουν και δεν ξέρουν να τις διαβάσουν! Δεν εξηγείται αλλιώς το «αστείο» που είδαμε σήμερα γραμμένο και … κρεμασμένο από κορδέλα στην άκρη του δρόμου.

dscn1943-horz

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία στο δρόμο υπάρχουν απαγορευτικές πινακίδες στάθμευσης τοποθετημένες στις κολώνες φωτισμού. (αριστερά στη φωτογραφία) Στα δεξιά της φωτογραφίας και σε άλλα σημεία βρήκαμε κρεμασμένο το χαρτάκι που βλέπετε παρακάτω.

367

Να διευκρινίσουμε σε όσους πιθανόν δεν γνωρίζουν, πως οδός Αλέκου Παναγούλη είναι ο δρόμος που γίνονται οι παρελάσεις στον οποίον πραγματικά χρειαζόταν το χαρτάκι.

Η τροχαία, το Λιμενικό και ο Δήμος λοιπόν, σε ένα δρόμο που απαγορεύεται με σήμανση η στάθμευση, την οδό Άγγελου Σικελιανού… τοποθέτησαν χαρτάκι με το όποιο παρακαλούσαν να μην παρκάρουμε απο την Παρασκευή μέχρι το Σάββατο!!!! Τι μας λένε δηλαδή; Τις άλλες μέρες μπορούμε ελεύθερα! Τα σήματα είναι διακοσμητικά προφανώς. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί δημότες τα αντιμετωπίζουν με τόση ελαφρότητα! Οι ίδιοι φορείς που τοποθέτησαν τις απαγορευτικές πινακίδες στάθμευσης τις ακυρώνουν!

Με τέτοια μυαλά που κουβαλούν οι υπεύθυνοι, είναι εξηγήσιμο γιατί ο συγκεκριμένος δρόμος είναι από τους πιο άναρχους. Δώσανε και σήμερα ένα μεγάλο μάθημα…

Προηγουμενο αρθρο
Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων
Επομενο αρθρο
Πριν πέσει η νύχτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.