HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΕΠΟΚΑΛ: πραγματοποιήθηκε η 4η Συνάντηση του Επιμορφωτικού Προγράμματος

ΔΕΠΟΚΑΛ: πραγματοποιήθηκε η 4η Συνάντηση του Επιμορφωτικού Προγράμματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας η 4η Συνάντηση του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Εισαγωγή στη Ψυχολογία, στην Συμβουλευτική και στην Προπονητική Ζωής» που υλοποιείται στη Λευκάδα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με την Κοινωφελή ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου μας.

Εισηγητής στο θέμα : «Αρχές οικογενειακής και συστημικής συμβουλευτικής – Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές» ήταν ο σχολικός σύμβουλος Δρ Μιχάλης Τσάκαλος.

Με την ευκαιρία της διάλεξης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας του Προγράμματος. Παρόντες ήταν ο Προέδρος της ΔΕΠΟΚΑΛ και αντιδήμαρχος Θανάσης Περδικάρης, ο αντιδήμαρχος Καλάμου και μέλος Δ. Σ. ΔΕΠΟΚΑΛ Οδυσσέας Γιαννιώτης και το μέλος Δ. Σ. ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμητρα Κεφαλά.

Η επόμενη συνάντηση του Προγράμματος είναι προγραμματισμένη για τις 16 Φεβρουαρίου 2019 με θέμα : «Θετική Ψυχολογία – Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές» και εισηγήτρια την κοινωνιολόγο κ. Θεοδώρα Φούντα.

Από την ΔΕΠΟΚΑΛ

Προηγουμενο αρθρο
Viral: Δείτε τον πρώτο «χρυσό μπακαλιάρο» που έχει πιαστεί ποτέ στην Ελλάδα [εικόνες]
Επομενο αρθρο
Η λαχειοφόρος του χορού της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.