HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΔηλώσεις θλίψης για τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη

Δηλώσεις θλίψης για τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση του Συλλόγου για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον Νυδριού Β. Νταίρπφελντ

Νυδρί, 6/4/2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών του στην οικογένεια του Στέλιου Σκλαβενίτη, μερικές ημέρες μετά την τραγική του απώλεια και κοντά στην Ανάσταση. Γιατί άνθρωποι με το δικό του ήθος, τη δική του ταπεινότητα και την κοινωνική του προσφορά δεν φεύγουν ποτέ από κοντά μας. Είναι πάντα παρόντες και μας εμπνέουν στη ζωή και τους στόχους μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ
ΑΤΤΙΚΗΣ Ν. ΛΕΥΚΑΔΟΣ
ΓΕΡΑΝΙΟΥ 41 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 10431
Τηλ.: 210 5245310

Αθήνα 4/4/2018

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αγιοπετριτών Λευκάδος Ν. Αττικής εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του εκλιπόντος συμπατριώτη μας Στέλιου Σκλαβενίτη. Ο Στέλιος όπως και όλη η επιχειρηματική οικογένεια Σκλαβενίτη ήταν ανέκαθεν αρωγοί στις εκδηλώσεις των Λευκαδίτικων Συλλόγων Αττικής καθώς και της Ένωσής μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                       Η Γραμματέας
Απόστολος. Αντύπας                             Ευαγγελία Ρέμπελου

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας με βαθιά οδύνη αποχαιρετά τον Στέλιο Σκλαβενίτη. Επιχειρηματίας με όραμα, άνθρωπος με ήθος, ένας μεγάλος Λευκαδίτης.
Το νησί μας τον αποχαιρετά σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, ημέρα της εξόδιου ακολουθίας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
4/4/18
ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Σκλαβενίτη, η κηδεία του οποίου γίνεται σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά.
Ο Στέλιος Σκλαβενίτης αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας, κατορθώνοντας μέσα στην οικονομική κρίση να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας στα καταστήματά του, αλλά να έχει και τους εργαζόμενους στον όμιλό του ικανοποιημένους από το εργασιακό τους περιβάλλον.
Δεν είναι τυχαία η φράση με την οποία πολλοί από τους εργαζόμενους και συνεργάτες του τον αποχαιρέτησαν … “Καλό παράδεισο σ’ έναν καλό άνθρωπο”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
«Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ»
Έτος Ιδρύσεως 1922
Γερανίου 41, Αθήνα ΤΚ 10431
τηλ/ fax: 2105242439
email: s.lefkadion.ath@gmail.com

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικης “Η Αγία Μαύρα” εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συμπατριώτη μας Στυλιανού Σκλαβενίτη.
Ο Στέλιος όπως και όλη η επιχειρηματική οικογένεια Σκλαβενίτη ανέκαθεν ηταν πάντα αρωγός στις εκδηλώσεις των Λευκαδίων της Αττικής.
Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ομοσπονδία των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων εκφράζει τη
βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του συμπατριώτη μας Στέλιου Σκλαβενίτη.
Ο ίδιος και η οικογένεια των επιχειρήσεων Σκλαβενίτη ήταν πάντα κοντά στους
Λευκαδίτες της Αττικής.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του συμπολίτη μας Στέλιου Σκλαβενίτη, επιφανούς επιχειρηματία και εκλεκτού ανθρώπου, που στήριξε την ελληνική οικονομία στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την κοινωνική προσφορά του, την ανθρωπιά του, το ήθος του και τον άμεμπτο χαρακτήρα του.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του και ευχόμαστε κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας
Κωνσταντίνος Δρακονταειδής

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών

Αθήνα, 2 Απριλίου 2018

Ψήφισμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών, αμέσως όταν πληροφορήθηκε τον πρόωρο θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη, στελέχους της μεγάλης Εταιρείας Super Market Σκλαβενίτης, αξιόλογου τέκνου της Λευκάδας και μεγάλου οικονομικού χορηγού, επί πολλά έτη μέχρι και σήμερα, της μη κερδοσκοπικής Εταιρείας μας

Ομόφωνα αποφάσισε

Να εκφράσει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και την Εταιρεία του,
Να καταθέσει στη σορό του στεφάνι,

Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Εταιρείας στην εξόδιο ακολουθία και
Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον έντυπο τύπο και ηλεκτρονικές ιστοσελίδες.-

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων η “ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ”

1η Απριλίου 2018! Ο επιχειρηματικός κόσμος και ολόκληρη η Λευκάδα πενθούν την απροσδόκητη απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη. Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης, 53 ετών, έφυγε σήμερα για το αιώνιο ταξίδι του, βυθίζοντας σε πένθος τους οικείους του κι όλους όσους τον αγαπούσαν.

Όλη η Λευκάδα βοηθήθηκε από την οικογένεια Σκλαβενίτη. Ο Σύλλογος μας είχε τη συμπαράστασή της από τα χρόνια του αείμνηστου Σπύρου Σκλαβενίτη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων η “ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ” εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και εύχεται την εξ ύψους παρηγορία.

ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ!

Για το ΔΣ

Ευάγγελος Κ. Γεωργάκης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Λευκάδα, 02/04/2018

———————
Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο, Λευκάδα
Τηλ: 26453-60700
Φαξ: 26453-60705

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ξαφνικός θάνατος του συμπατριώτη μας Στέλιου Σκλαβενίτη επιχειρηματία με μεγάλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στη Λευκάδα στις δύσκολες στιγμές της, λαμπρού οικογενειάρχη και εξαιρετικού ανθρώπου μας γέμισε θλίψη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
1964 Λευκάδα 02-04-2018

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας» εκφράζει την θλίψη και την συγκίνησή του για την αδόκητη απώλεια του εκλεκτού συμπατριώτη μας Στέλιου Σκλαβενίτη.
Ο Στέλιος Σκλαβενίτης τίμησε με την επιχειρηματική του πορεία και το απαράμιλλο ήθος του τον τόπο καταγωγής του, την Λευκάδα.

Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, με αγάπη και προσήλωση στον συνάνθρωπό τους, βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές το νησί μας και πρόσφεραν εργασία σε χιλιάδες εργαζόμενους.
Πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς έγιναν αποδέκτες του ενδιαφέροντος και της έμπρακτης αγάπης τους.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του και υποσχόμαστε ότι θα βρίσκεται για πάντα στις καρδιές μας.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας

Πολίτη Βασιλική                           Αθανίτης Τηλ. Αντώνιος

ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συλλυπητήρια επιστολή

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους, για τον απρόσμενο θάνατο του διακεκριμένου Επτανήσιου – Λευκαδίου στην καταγωγή Στυλιανού Σκλαβενίτη, ο οποίος ως γνήσιο μέλος της οικογένειας Σκλαβενίτη ήταν παράδειγμα άριστου και επιτυχημένου επιχειρηματία, είχε ήθος και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τη μητέρα και τα αδέλφια του, καθώς και στους χιλιάδες εργαζομένους της μεγαλύτερης και λαοφιλέστερης επιχείρησης της πατρίδας μας που πενθούν κι αυτοί μαζί με τους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Πρόεδρος Η Διευθύνουσα Σύμβουλος

Δημήτρης Πολλάτος Ελένη Κονοφάου

Α΄ Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Γιαννουλάτος
Β΄Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Πομόνης

Γεν. Γραμματέας: Μαρία Γραμματικού
Ταμίας: Νικόλαος Γλυτσός
Βοηθός Γραμματέα: Αναστασία Κολοκοτσά
Βοηθός Ταμία: Γεράσιμος Ροσόλυμος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Φώτης Σώλος
Σύμβουλοι: Γεώργιος Ανδριώτης
Αλεξάνδρα Βλαχοπούλου
Ευαγγελία (Λίλιαν) Γαζή
Γεώργιος Κοκκόλης
Κωνσταντίνος Καραβίας
Εμμανουήλ Κασιμάτης

ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
«ΟΡΦΕΥΣ 1937»
80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗ 2 , ΤΚ : 31100 ΛΕΥΚΑΔΑ

Λευκάδα : 02-04-2018
Αρ. πρωτ. : 12

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου , εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον ξαφνικό και πρόωρο χαμό του Στέλιου Σκλαβενίτη , υπόδειγμα οικογενειάρχη και επιχειρηματία.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης υπήρξε πρόθυμος αρωγός και υποστηριχτής σε κάθε Λευκαδίτη που ζητούσε την βοήθεια αυτού και της οικογένειάς του.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια , στους οικείους του και την μεγάλη οικογένεια των επιχειρήσεων Σκλαβενίτη.

Με τιμή

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Το Δ.Σ. του Τηλυκρατη εκφράζει την οδύνη του για το χαμό του Στελιου Σκλαβενίτη. Ο εκλιπών υπήρξε ενα υπόδειγμα επιχειρηματία και ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στη Λευκάδα και σε πολλά Αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία του νησιού μας, του νησιού του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του .

Το Δ.Σ.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λευκάδας εκφράζουν τη θλίψη τους για τον τόσο πρόωρο θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη καθώς και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του.
Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με αναπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Πάντα αγαπούσε τον τόπο καταγωγής του, το νησί της Λευκάδας, και το αποδείκνυε συχνά με πολλούς τρόπους βοηθώντας τους κατοίκους του.

Ο όμιλος Σκλαβενίτη στήριξε την Ελληνική Οικονομία σε πολύ δύσκολες στιγμές και στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε φροντίζει να είναι πάντα δίπλα στον εργαζόμενο.

Ο Επιμελητηριακός κόσμος, σε εκδήλωση του (ΕΒΕΠ) Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά που έλαβε χώρα στις 15/1/2018 βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον εκλιπών για την προσφορά της αλυσίδας στην οικονομία και την κοινωνία της Χώρας.

Το κενό που αφήνει στο Ελληνικό Επιχειρείν είναι δυσαναπλήρωτο.

Για τo Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Νίκη Λευκάδας: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη, ενός εξαίρετου επιχειρηματία με όραμα και αρχές, μα πάνω από όλα ενός εκπληκτικού ανθρώπου. Το νησί μας πενθεί για την απώλειά του και το Σωματείο μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Σοκ έχει προκαλέσει στον επιχειρηματικό και τον πολιτικό κόσμο της χώρας, αλλά και τους εργαζόμενους του Ομίλου ο θάνατος του μικρότερου από τους τρεις αδελφούς που διοικούσαν τον Όμιλο Σκλαβενίτη. Όπως είναι γνωστό, ο Στέλιος Σκλαβενίτης, αδελφός του Γεράσιμου και της Μαρίας, κατέληξε μετά από επιπλοκή που προήλθε από γρίπη από την οποία είχε προσβληθεί, την Κυριακή το πρωί σε μεγάλο ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Στο άγγελμα του θανάτου του, εκτός από τους χιλιάδες εργαζόμενους στα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, που κυρίως μέσω των social media εξέφρασαν την οδύνη τους, με δηλώσεις τους εκφράζουν την λύπη τους για τον αδόκητο χαμό του «μικρού Στέλιου» πολιτικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες της χώρας και ιδιαίτερα του Πειραιά.

Ο δήμαρχος της γενέθλιας πόλης του, δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, με δήλωσή του τονίζει:
«Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο Πειραιώτης Στέλιος Σκλαβενίτης. Ένας άνθρωπος που στήριξε τον Πειραιά και όσους συνανθρώπους μας είχαν ανάγκη, πάντα με σεμνότητα και διακριτικότητα. Ειλικρινά η απώλειά του είναι μεγάλη. Εύχομαι ολόψυχα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Β.Κορκίδης, που μόλις πριν από δυο μήνες βράβευσε σε ειδική εκδήλωση τα τρία αδέλφια Σκλαβενίτη για την προσφορά τους στην τοπική οικονομία, υπογραμμίζει:
«Είμαι σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του φίλου Στέλιου Σκλαβενίτη. Τους καλούς ανθρώπους τους παίρνει νωρίτερα ο Θεός κοντά Του. Η μνήμη του θα είναι αιωνία στον εμπορικό κόσμο, τους εργαζόμενους και το καταναλωτικό κοινό για όλα τα καλά που προσέφερε απλόχερα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Καλό ταξίδι στον Παράδεισο!».

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση της «Μετωπικής Δράσης Λευκάδας» για την «Λογοδοσία» του Δημάρχου
Επομενο αρθρο
Όρκος για την Κύπρο -Της Βιβής Κοψιδά-Βρεττού

1 Σχόλιο

  1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ
    3 Απριλίου 2018 at 20:43 — Απάντηση

    Η τοπικη κοινοτητα ΛΑΖΑΡΑΤΩΝ και οι ΕΝΟΡΙΕΣ της κοινοτητας εκφραζουν τα θερμα τους συλλυπητηρια για τον προωρο χαμο του ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.Η οικογενεια ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ σταθηκε αρωγος στα πρωτα χρονια της κρισης με διαφορα προιοντα της σε αρκετους συμπολιτες της κοινοτητα μας.Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.