HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔηλώσεις Κοντονή για τα επεισόδια στην Λευκάδα

Δηλώσεις Κοντονή για τα επεισόδια στην Λευκάδα

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι μίλησε μεταξύ άλλων και για τα γεγονότα της Λευκάδας, τονίζοντας ότι «κάποιοι θα βρεθούν προ εκπλήξεων» και επιτέθηκε στις ομάδες που στηρίζουν τους χούλιγκαν.

Πιο αναλυτικά σχετικά με τα επεισόδια που συνέβησαν στην Λευκάδα ανέφερε:

Ήδη αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η ταυτοποίηση αρκετών προσώπων που δημιούργησαν τα επεισόδια στη Λευκάδα. Ήδη έχω ενημερωθεί από το διευθυντή της αρμόδιας αστυνομίας. Υπάρχει ταυτοποίηση δύο οπαδών που συμμετείχαν και στα επεισόδια του Φεβρουαρίου με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ήταν και στα επεισόδια της Λευκάδας. Όλα τα στοιχεία βρίσκονται στην αρμόδια ανακρίτρια και θα βρεθούν προ πολύ δυσάρεστης έκπληξης πάρα πολλοί από αυτούς που παρίσταναν τις «λευκές περιστερές». Που δεν είχαν σχέση δήθεν με αυτούς που δημιουργούν τα επεισόδια και ήταν άσχετοι με τις ομάδες. Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της».

Ο κ. Κοντονής δεν ξέχασε να δώσει τα εύσημα και στην τοπική αστυνομία δηλώνοντας: «για πρώτη φορά υπάρχουν εκτεταμένες συλλήψεις και παραπομπή στους ανακριτές για σοβαρά αδικήματα κακουργηματικής φύσης και για πρώτη φορά η Αστυνομία προφυλάσσει τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών», ενώ έκανε λόγο για «οπαδικούς στρατούς που εξυπηρετούν οπαδικά συμφέροντα και στρέφονται εναντίον της κυβέρνησης» ενώ επανέλαβε πολλές φορές ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τις αποφάσεις των δικαστών.

Προηγουμενο αρθρο
Ιόνια Οδός: Απαλλοτριώσεις εξπρές και λύση στα αρχαιολογικά για να τελειώσει το έργο
Επομενο αρθρο
ΝΕ. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας: Εθνικός Διάλογος για το Κυνήγι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.