HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔημιουργία χορωδιακού τμήματος στο Σύλλογο Λευκαδίων Ηλιουπόλεως

Δημιουργία χορωδιακού τμήματος στο Σύλλογο Λευκαδίων Ηλιουπόλεως

Η δημιουργία του ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του Συλλόγου είναι γεγονός! Το τμήμα λειτουργεί αρχικά κάθε Τετάρτη στις 10μμ με δάσκαλο τον Λευκαδίτη μουσικό Πέτρο Μήτσου. Στην πρώτη συνάντηση η συμετοχή και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, έτσι σύντομα θα ανακοινωθεί και νέα μέρα κ ώρα διδασκαλίας !
Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!

«Με ιδιαίτερη χαρά, κέφι και όρεξη ξεκινάμε από φέτος ένα μουσικοπολιτισμικό ταξίδι στο Σύλλογο Λευκαδίων «Η Φανερωμένη». Η σύσταση του χορωδιακού τμήματος είναι γεγονός. Βάση μας η μουσική (αστική – παραδοσιακή) κουλτούρα και τα τραγούδια της Λευκάδας, της Επτανήσου (τετράφωνη καντάδα Επτανήσου, αθηναϊκή καντάδα, Αριέτα, Οπερέτα, Καντσονέτα), μουσικές συνθέσεις καλλιτεχνών διεθνούς ρεπερτορίου, καθώς και ευρύτερα η μελέτη του ελληνικού παραδοσιακού τραγουδιού σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Με μεγάλη μας χαρά και δική μου προσωπικά, σας περιμένουμε για να εκφράσουμε την αγάπη μας για τη παράδοση, το ρομαντισμό και για το τραγούδι ευρύτερα μέσα από τη μαγεία του προφορικού λόγου και της μουσικής.»

Πέτρος Μήτσου

Προηγουμενο αρθρο
Πρόσκληση σε διάλογο από τον «Φηγός»
Επομενο αρθρο
Ευχαριστίες από εκπαιδευτικούς και μαθητές του Γυμνασίου Νυδριού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.