HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔημοσιεύσεις – videos -τηλεοπτικές εκπομπές για τα Ιόνια Νησιά

Δημοσιεύσεις – videos -τηλεοπτικές εκπομπές για τα Ιόνια Νησιά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ταχ. Δ/νση : Αλυκές Ποταμού-49100 Κέρκυρα
Τηλ. : 6944375104
Πληροφορίες: Σπύρος Γαλιατσάτος
Ηλεκ. Δ/νση: spirosgaliatsatos@gmail.com
ΚΕΡΚΥΡΑ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ – VIDEOS -ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα συνεχίστηκε απρόσκοπτα στο διεθνή τύπο και μέσα η προβολή των Ιονίων Νήσων, σε περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε στο Γαλλικό περιοδικό “FlyAndGo”, το δεύτερο μέρος του πολυσέλιδου άρθρου της δημοσιογράφου κ. Dorisse Pradal που αφορά την Κέρκυρα, την οποία είχε επισκεφτεί στο πλαίσιο της συνεργασίας Π.Ι.Ν και Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας. (σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος: www.flyandgo.fr,
https://flyandgo.fr/corfou-nos-bonnes-idees-sejour-de-reve/.

Επίσης στο Γερμανικό εβδομαδιαίο περιοδικό “Das Neue Blatt”, με πωλήσεις 386.478 τεμάχια, δημοσιεύτηκε τετρασέλιδο άρθρο για τα Ιόνια Νησιά, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Above & Beyond Consulting. Στο επισυναπτόμενο αρχείο υπάρχει το σχετικό δημοσίευμα.

Στο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας “Live Planet” (16 εκατομ. τηλεθεατές), το οποίο είχε επισκεφτεί την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Π.Ι.Ν με το Γραφείο ΕΟΤ Μόσχας και τον κ. Γ.Γ. ΕΟΤ, προβλήθηκαν τα Videos, τα οποία είναι στους σχετικούς ηλεκτρονικούς συνδέσμους:
https://www.youtube.com/watch?v=8gcs6EyVvp8
https://www.youtube.com/watch?v=1975Fe-St1s

Οι παραπάνω δράσεις θα συνεχιστούν τόσο στο τρέχον όσο και στο επόμενο διάστημα, διότι έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό και πρωτίστως κόστος ελάχιστο έως μηδενικό, για το Ελληνικό δημόσιο λόγω της μεγάλης διάθεσης των επιχειρήσεων της ΠΙΝ να συνεισφέρουν στις δράσεις αυτές.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή
Επομενο αρθρο
Φεστιβαλικά κλικ με το φακό του Ξενοφώντα Μικρώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.