HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔιάλεξη του Ισπανού Ελληνιστή Πέδρο Ολάγια στη Λευκάδα

Διάλεξη του Ισπανού Ελληνιστή Πέδρο Ολάγια στη Λευκάδα

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Λευκάδας και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα: Η ισχύς του ελληνικού πολιτισμού σήμερα και οι αντανακλάσεις του στον παγκόσμιο πολιτισμό, του σημαντικού Ισπανού Ελληνιστή και «Πρεσβευτή του Ελληνισμού» Pedro Olalla (Πέδρο Ολάγια). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Ionian Star, ώρα 19:00.

Γενικός στόχος μας είναι η διεύρυνση και το άνοιγμα του τεχνοκρατικού χαρακτήρα του Τμήματός μας προς τη θεωρητική σκέψη και τον παγκόσμιο φιλοσοφικό προβληματισμό, αναγκαία διαλεκτική για την «κοινωνικοποίηση» της τεχνογνωσίας. Ειδικότερα, αυτό το άνοιγμα προς τις ανθρωπιστικές-κοινωνικές επιστήμες και τη φιλοσοφία θα προσφέρει στους φοιτητές μας τα απαραίτητα εφόδια για να μετέχουν σε έναν αναβαθμισμένο προβληματισμό τόσο γύρω από την επιστήμη που σπουδάζουν όσο και γύρω από τις διεργασίες της παγκόσμιας κοινωνίας σήμερα.

Θα χαρώ να σας δω όλους εκεί.

Η Προϊσταμένη του Τμήματος

Χριστίνα Μπενέκη

prosklisi

Προηγουμενο αρθρο
Σεμινάριο Taekwon-Do και φιλικοί αγώνες από τον «ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»
Επομενο αρθρο
Τα χρυσάνθεμα στη ζωγραφική

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.