HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔιάρρηξη στην εκκλησία της Παναγίας στο Νυδρί

Διάρρηξη στην εκκλησία της Παναγίας στο Νυδρί

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Νυδρί. Άγνωστος άνδρας διέρρηξε την εκκλησία της κοίμησης της Θεοτόκου, που βρίσκεται στην είσοδο του Νυδριού δίπλα στον επαρχιακό δρόμο, με «αριστοτεχνικό» τρόπο.

Ανέβηκε στη σκεπή της εκκλησίας, αφαίρεσε τα κεραμίδια, έσπασε το ταβάνι και εισήλθε στο χώρο του Ναού. Άνοιξε το παγκάρι το οποίο δεν είχε χρήματα, αφαίρεσε κάποια τάματα και δυο μικρόφωνα. Στη συνέχεια έσπασε μια από τις δυο εισόδους της εκκλησίας και αποχώρησε.

Η λεία που αποκόμισε είναι μηδαμινή μπροστά στις ζημιές που προκάλεσε στη σκεπή και στην πόρτα της εκκλησίας. Τον δράστη κατέγραψε κάμερα παρακείμενου ξενοδοχείου, αλλά φορούσε κράνος και είναι δύσκολη η αναγνώρισή του. Επί τόπου έφτασε η Αστυνομία και η Σήμανση αλλά δεν βρέθηκαν αποτυπώματα γιατί εκτός από το κράνος ο δράστης φορούσε και γάντια!

Οι κάτοικοι του Νυδριού σχεδόν γνωρίζουν τον δράστη, αλλά χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία. Υποψιάζονται πως είναι ο ίδιος που πρίν απο 20 μέρες είχε «ανοίξει» την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στο Μεγάλο Αυλάκι.

church_koimiseos_theotokou_nudriou-1024x485

Προηγουμενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο
Επομενο αρθρο
Η επιχείρηση εξαπάτησης του λαού πρέπει να σταματήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.