HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔιαβιβάστηκαν οι καταγγελίες για τα ανεπιτήρητα ζώα από τον βουλευτή Θανάση Καββαδά

Διαβιβάστηκαν οι καταγγελίες για τα ανεπιτήρητα ζώα από τον βουλευτή Θανάση Καββαδά

Τη λήψη μέτρων για τις καταστροφές που προκαλούν τα ανεπιτήρητα ζώα στην ορεινή Λευκάδα ζητά με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Θανάσης Καββαδάς μετά από την επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων της ορεινής Λευκάδας

Τις καταγγελίες των κατοίκων της ορεινής Λευκάδας για τις καταστροφές που προκαλούν τα ανεπιτήρητα ζώα διαβίβασε ο Βουλευτής Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτη Κουρουπλή, και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαο Τόσκα.

Ο κ. Καββαδάς επισημαίνει στην παρέμβασή του ότι η επιστολή διαμαρτυρία – καταγγελία των κατοίκων των περιοχών Νικιάνας – Καρυάς – Πηγαδησάνων – Αλεξάνδρου – Πινακοχωρίου – Εγκλουβής – Λαζαράτων – Πλατυστόμων – Περιγιαλίου – Λυγιάς – Επισκόπου – Καρυωτών και Βαυκερής του Δήμου Λευκάδος δηλώνει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι από την ανεξέλεγκτη βόσκηση βοοειδών.

Ζητώντας συγκεκριμένα μέτρα για τον περιορισμό του φαινομένου, ο βουλευτής συνεχίζει: «Δεδομένου ότι η ανεπιτήρητη βόσκηση στην ορεινή Λευκάδα έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση σημαντικών καταστροφών στα ακίνητα και τις καλλιέργειες των κατοίκων, είναι ανάγκη να ληφθούν από την πλευρά της οργανωμένης Πολιτείας συγκεκριμένα παρεμβατικά μέτρα αποτροπής και ελέγχου του φαινομένου».

Στο πλαίσιο αυτό, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να τον ενημερώσει για τα συγκεκριμένα μέτρα που πρόκειται να λάβει για την επίλυση του θέματος.

Προηγουμενο αρθρο
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Κακοκαιρία έως και την Κυριακή
Επομενο αρθρο
Δωρεάν μαθήματα για μαθητές που θα λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς: «Θαλής», «Ευκλείδης», «Αρχιμήδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.