HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔιακοπή ύδρευσης Πέμπτη και Παρασκευή, 1 και 2 Νοεμβρίου

Διακοπή ύδρευσης Πέμπτη και Παρασκευή, 1 και 2 Νοεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ

Ενημερώνουμε τους δημότες και τις επιχειρήσεις της Λευκάδας ότι την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 θα ολοκληρωθεί το έργο «Κατασκευή νέου καταθλιπτικού αγωγού στην πόλη της Λευκάδας από θέση Πόντε έως το Διοικητήριο» (προϋπολογισμού 562.000 ευρώ), με σύνδεση του πρόσφατα τοποθετηθέντος αγωγού με το κεντρικό υφιστάμενο δίκτυο.

Επίσης θα εκτελεσθούν απ΄τον Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας προγραμματισμένες εργασίες αποκατάστασης βλαβών και συντήρησης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της Λευκάδας από τις πηγές Αγίου Γεωργίου.

Για τους λόγους αυτούς θα πραγματοποιηθεί διακοπή ύδρευσης από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου μέχρι τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου.

Η διακοπή υδροδότησης θα επηρεάσει την πόλη της Λευκάδας και τις περιοχές Απόλπαινα, Φρύνι, Τσουκαλάδες, Λυγιά, Κατούνα, Νικιάνα, Αλέξανδρο, Σφακιώτες, Εξάνθεια, Δρυμώνα, Καλαμίτσι και Κάθισμα.

Επίσης θα επηρεάσει τους οικισμούς Πλαγιάς, Περατιάς και Αγίου Νικολάου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ & ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Και ενώ η φωτιά συνεχίζει να καίει
Επομενο αρθρο
Πανλευκαδίτικος ξεσηκωμός. Οι κοινωνικές υποδομές της Λευκάδας στο Υπερταμείο

1 Σχόλιο

  1. angie
    31 Οκτωβρίου 2018 at 12:21 — Απάντηση

    Το έχουν ήδη κόψει! Λέει ότι κάνουν έργα για βλάβη. Δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι αύριο που έτσι και αλλιώς δε θα υπάρχει νερό;
    Δεν μπορούσαν να βάλουν μία ενημέρωση ότι δεν θα υπάρχει νερό και σήμερα 31/10/2018; Το νερό στον τόπο της βλάβης τρέχει ήδη από την Δευτέρα (τουλάχιστον τότε το πρόσεξα).
    Στο τέλος του μήνα θα περιμένουν να έχουν μαζέψει έσοδα από την πληρωμή των λογαριασμών. Δεν ντρέπονται λιγάκι;
    Δεν τους νοιάζουν τα νοικοκυριά που έχουν πλέον χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές λόγω της λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια της διακοπής;
    Δεν τους ενδιαφέρουν τα νοικοκυριά που δεν θα προλάβουν να μαζέψουν νερό, να πλύνουν και να στεγνώσουν ρούχα, μια και 3 μέρες τώρα ο κόσμος ήταν και είναι μέσα στη βρωμιά από τα καμένα της χωματερής; Τι να πω!
    Δεν τους νοιάζει η καθημερινότητα και η σωστή ποιότητα ζωής των πολιτών τους;

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.