HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔιανομή φρούτων στους δικαιούχους

Διανομή φρούτων στους δικαιούχους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της “Ιόνιας Συμμαχίας κατά της Φτώχειας”:
Διανομή φρούτων στους δικαιούχους

Η Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Σύμπραξης “Ιόνια Συμμαχία κατά της Φτώχειας”, συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος της δωρεάν διανομής φρούτων και οπωροκηπευτικών .
Ως επικεφαλής εταίρος της Σύμπραξης, η ΠΙΝ έχει ξεκινήσει την παραλαβή, μετά από τους προβλεπόμενους ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους, 80 τόνων φρούτων ( μήλα και δαμάσκηνα) για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, τα οποία θα διανεμηθούν από τους εταίρους της Σύμπραξης στους δικαιούχους ωφελούμενους.

Οι φορείς οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διαδικασία της διάθεσης είναι :

Για την ΠΕ Κέρκυρας: Η ΠΕ Κέρκυρας, ο Δήμος Κέρκυρας, η Μητρόπολη Κέρκυρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων, η EQUAL SOCIETY παράρτημα Κέρκυρας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Σύλλογος Γονέων ΑμΕΑ Κέρκυρας , η Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας.

Για την ΠΕ Λευκάδας: Η ΠΕ Λευκάδας, ο Δήμος Λευκάδας , ο Δήμος Μεγανησίου, η Μητρόπολη Λευκάδας & Ιθάκης, η EQUAL SOCIETY παράρτημα Λευκάδας , ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λευκάδας.

Για τις ΠΕ Κεφαλονιάς- Ιθάκης: Η ΠΕ Κεφαλονιάς , το Επαρχείο Ιθάκης , ο Δήμος Κεφαλονιάς , ο Δήμος Ιθάκης, η Μητρόπολη Κεφαλληνίας, η Ένωση Πολυτέκνων Κεφαλονιάς – Ιθάκης.

Για την ΠΕ Ζακύνθου: Η ΠΕ Ζακύνθου, ο Δήμος Ζακύνθου, ο ΟΔΑΖ , η Μητρόπολη Ζακύνθου & Στροφάδων, ο Σύλλογος ΑμΕΑ “Ποπολάροι”, ο Σύλλογος ΑμΕΑ Ζακύνθου, ο Σύλλογος “Όνειρο του παιδιού”, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ζακύνθου.

Η ενημέρωση των δικαιούχων ωφελούμενων για τον χρόνο και τον τόπο διανομής γίνεται από τους Φορείς Εταίρους της Σύμπραξης οι οποίοι έχουν αναλάβει την διανομή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Αλέκος Μιχαλάς δήλωσε ότι “η περιφέρεια μας με συνέπεια βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης ενεργοποιώντας όλες τις κοινωνικές συμμαχίες στα Ιόνια Νησιά μέσα από την υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων ενεργητικής πολιτικής”.

Προηγουμενο αρθρο
Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοπλοΐας Τριγώνου
Επομενο αρθρο
Μέρες Φθινοπώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.