HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔιασωθέντες του Norman Atlantic στην Κέρκυρα

Διασωθέντες του Norman Atlantic στην Κέρκυρα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ Κέρκυρα, 29-12-2014
Τηλ.: 26610-39606
Email:grafeio_typou@pin.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επτά από τους διασωθέντες του πλοίου Norman Atlantic, που έφτασαν το πρωί στην Κέρκυρα με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος. Ο περιφερειάρχης μαζί με την αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κέρκυρας Ν. Πανδή, τον αντιπεριφερειάρχη απασχόλησης, κοινωνικής μέριμνας και εθελοντισμού Αλ. Μιχαλά, το δήμαρχο της Κέρκυρας Κ. Νικολούζο και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους φορέων βρέθηκαν κοντά στους 6 Έλληνες και τον ένα Ιταλό που έφτασαν στο νησί φροντίζοντας να τύχουν της καλύτερης δυνατής περίθαλψης και φιλοξενίας.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου πολιτικής προστασίας της ΠΙΝ παρουσία του γεν. γραμ. πολιτικής προστασίας του Υπ. Δημόσιας Τάξης Σ. Τσόκα και του διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας Π. Ευσταθίου, όπου επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων.

Στο μεταξύ τρεις εκ των διασωθέντων μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Κέρκυρας ενώ οι άλλοι μεταφέρθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο. Δύο εξ αυτών αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα.

DSC00897

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση για την ρίψη φόλας στην Νικιάνα
Επομενο αρθρο
Η επιστολή επιστρέφεται ως απαράδεκτη…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.