HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔικαιολογητικά για έκδοση ταυτότητας Εφέδρου Αξιωματικού

Δικαιολογητικά για έκδοση ταυτότητας Εφέδρου Αξιωματικού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ( Ν. 1301/ 82, Ν.3648/08)
ΤΗΛ: 6937410437 – email: seanlefkadas@gmail.com – Website: https://www.facebook.com/sean.lefkadas.7

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ
Μέχρι 30 Απριλίου θα δεχόμαστε αιτήσεις για την έκδοση νέων ταυτοτήτων

Κατόπιν απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας (Φ. 493/1/157718/4-5-2016, ΦΕΚ τ.Β΄ 1415/19-5-2016), αντικαθίστανται όλα τα δελτία ταυτότητας εφέδρου σε εφεδρεία Αξκού, ακόμη κι αυτά που εκδόθηκαν πρόσφατα (έως και τον Μάιο 2016)

Προς τούτο πρέπει κάθε έφεδρος Αξ/κός, μέλος του Συνδέσμου μας, να υποβάλει:

α) σχετική αίτηση (συμπληρώνεται ηλεκτρονικά – Η συμπλήρωση γίνεται με πεζούς χαρακτήρες (μικρά γράμματα – όχι κεφαλαία). Υπάρχει αναρτημένη στο site του ΥΕΘΑ, http://www.depatha.mil.gr/index.php/121/146/item/26-26.html. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την συμπληρώσουν και να την φέρουν έτοιμη στο γραφείο του Συνδέσμου μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, ειδάλλως αν δεν μπορούν την ετοιμάζουν σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Πάνο Γαζή.

β) πιστοποιητικό Τύπου Α’ του αρμόδιου Στρατολογικού Γραφείου (η ημερομηνία έκδοσης του πιστοποιητικού να μην είναι προγενέστερη των τριών μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για έκδοση ταυτότητας), η οποία δίνεται από το Κ.Ε.Π.

γ) δύο (2) φωτογραφίες του δικαιούχου, έγχρωμες, πρόσφατες, καθαρές, με πολιτική περιβολή, χωρίς κάλυμμα κεφαλής, κατά μέτωπο (ανφάς) και διαστάσεων 3εκ. x 3εκ. Οι φωτογραφίες πρέπει να εκτυπώνονται στο λεπτότερο φωτογραφικό χαρτί και στην πίσω πλευρά τους πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται με μολύβι το ονοματεπώνυμο και ο ΣΑ του εικονιζόμενου Εφέδρου σε Εφεδρεία Αξ/κού. Η μία (1) από τις δύο (2) φωτογραφίες θα επικολλάται στην πίσω πλευρά του Πιστοποιητικού Τύπου Α’ και θα βεβαιώνεται, από τον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ, η ταυτοπροσωπία.

δ) να φέρει μαζί του τόσο το αστυνομικό δελτίο ταυτότητάς του όσο και το παλιό δελτίο ταυτότητας εφέδρου Αξκού, το οποίο θα επισυνάπτεται στην αίτηση για έκδοση νέας ταυτότητας.

Για την έκδοση νέου δελτίου ταυτότητας, εξαιτίας αντικατάστασης, προαγωγής, φθοράς του παλαιού δελτίου ή αλλαγής στοιχείων, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αρχική χορήγηση, στην οποία θα αναγράφεται το αιτιολογικό της έκδοσης του νέου Δελτίου Ταυτότητας.

Τα δελτία χορηγούνται δωρεάν από την ΔΕΠΑΘΑ. Οι αιτητές θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο ΣΕΑΝ Λευκάδας (10 ευρώ η εγγραφή και 10 ευρώ η ετήσια ανανέωση εγγραφής). H ίδια διαδικασία ακολουθείται και για νέους αιτητές που επιθυμούν να γίνουν κάτοχοι ταυτότητας Εφέδρου Αξιωματικού.

Παρακαλούμε τους εφ. Αξ/κούς του Νομού Λευκάδας να ενδιαφερθούν άμεσα για την έκδοση νέου τύπου ταυτότητας προσερχόμενοι στο γραφείο του Συνδέσμου που βρίσκεται πίσω από το ΙΚΑ Λευκάδας τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 17:00 – 17:55 μ.μ
Πέμπτη 29 Μαρτίου και ώρα 17:00 – 17:55 μ.μ
Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 17:00 – 17:55 μ.μ
Πέμπτη 19 Απριλίου και ώρα 17:00 – 17:55 μ.μ
Τρίτη 24 Απριλίου και ώρα 17:00 – 17:55 μ.μ

Να ενημερώνεστε από το f/b για τυχόν αλλαγές.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Πάνος Αιμ. Γαζής

Προηγουμενο αρθρο
Εορταστικό ωράριο Εμπορικών καταστημάτων & Σουπερ-Μάρκετ
Επομενο αρθρο
Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 26/3/ έως 1/4/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.