HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔράση για την ανακύκλωση: Love my Gyra

Δράση για την ανακύκλωση: Love my Gyra

Το τοπικό περιβαλλοντικό δίκτυο για την ανακύκλωση με τίτλο “Αλλάζω εγώ ,αλλάζεις εσύ … η Ανακύκλωση τρόπος ζωής” συνδιοργανώνει με άλλους φορείς την δράση “Love my Gyra” που σκοπό έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους της Λευκάδας για την μείωση των πλαστικών απορριμάτων και την ανακύκλωση, σχετίζοντας την ρύπανση με την προστασία της λιμνοθάλασσας και γενικά των υγροτόπων.

Η δράση αυτή είναι μέρος του πρότζεκτ “Lefkaxit ” που συνδιοργανώνουν ο Δήμος και το Πνευματικό Κέντρο την Λευκάδας, η Λευκογαία, το δίκτυο για την Ανακύκλωση, το ΚΕΑ (ΚΠΕ) Σφακιωτών, η Δημόσια Βιβλιοθήκη, μαθητές, εκπαιδευτικοί, σύλλογοι, πολίτες και η Βρετανίδα εικαστικός Trudi Lloyd Williams.

Η συνάντηση των εθελοντών θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί στο πάρκινγκ του Πνευματικού Κέντρου όπου θα γίνει ενημέρωση – συζήτηση, θα μοιραστούν γάντια και σάκοι απορριμάτων και θα ξεκινήσουμε τον καθαρισμό της λιμνοθάλασσας. Επειδή όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον τόπο που ζούμε ας δείξουμε την ευαισθησία μας και ας φροντίσουμε αυτόν τον εξαιρετικό βιότοπο για να μπορούμε να τον χαιρόμαστε.

Προηγουμενο αρθρο
Σπῦρος Σταῦρος, ὁ εὐπατρίδης
Επομενο αρθρο
Videos από την κοπή πίτας με τους ετεροδημότες της Αθήνας του βουλευτή Θανάση Καββαδά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.