HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔραστηριότητες Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά

Δραστηριότητες Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά

Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Η Περιφέρεια στηρίζει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την νεολαία» – Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τον Τηλυκράτη και τον Γυμναστικό Λευκάδας – Έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο του κτιρίου της Φιλαρμονικής και της συνδιοργάνωσης του 15ου Χορωδιακού Φεστιβάλ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, πραγματοποίησαν την Τετάρτη (16/10) και την Πέμπτη (17/10) αντιπροσωπείες του Αθλητικού Συλλόγου «Τηλυκράτης» και του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Τηλυκράτη Αθανάσιος Καραγιάννης και τα μέλη Δημήτρης Κατωπόδης-Ντελιμάρης και Γιώργος Βαγενάς, ευχήθηκαν στον κ. Κτενά καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα και τον ενημέρωσαν για τη δράση του Συλλόγου.

Επιπλέον, ζητήθηκε η συμπαράσταση της Π.Ε. Λευκάδας, για την εξεύρεση χώρου, προκειμένου να μπορεί να προπονείται η ποδοσφαιρική ομάδα του Τηλυκράτη – η οποία αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία – καθώς παρατηρείται συνωστισμός ομάδων και καταπόνηση του φυσικού χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Λευκάδας, που είναι και η έδρα της ομάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας ευχαρίστησε το Δ.Σ. του συλλόγου για τις ευχές και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο του, καθώς και ο ίδιος υπήρξε παίκτης της ομάδας ενώ όσον αφορά την εξεύρεση κατάλληλου χώρου για την προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας υποσχέθηκε ότι θα το διερευνήσει.
Κατά τη συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Γ.Σ. Λευκάδας, ο Πρόεδρος Σπύρος Μεσσήνης, η Γενική Γραμματέας Μαρία Γράψα και ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Πολίτης, συνεχάρησαν τον νέο Αντιπεριφερειάρχη και τον ενημέρωσαν για τη σημερινή λειτουργία αλλά και για το μελλοντικό σχεδιασμό του ιστορικού σωματείου, ενώ παράλληλα του ζήτησαν και τη στήριξη της Π.Ε. Λευκάδας στη διοργάνωση των φετινών Ιόνιων Αγώνων Στίβου.

Από τη μεριά του ο κ. Κτενάς, αφού ευχαρίστησε για τις ευχές, τόνισε ότι οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου αποτελούν σημαντικό θεσμό για τη Λευκάδα και παράλληλα ένα από τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στα Επτάνησα και τις γύρω περιοχές και ότι η Π.Ε. Λευκάδας θα στηρίξει με χαρά τον Γ.Σ. Λευκάδας στη διοργάνωσή τους.

«Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι κοντά σε όλα τα σωματεία, συλλόγους και φορείς, που αποτελούν σημαντικούς κοινωνικούς πόλους και προσφέρουν στον πολιτισμό και τον αθλητισμό του τόπου. Ήδη στο τεχνικό μας πρόγραμμα προβλέπονται παρεμβάσεις στις αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές της Π.Ε.

Λευκάδας, με πιο πρόσφατες την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της T.K. Κατούνας, αλλά και την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά την τελευταία συνεδρίασή του (5-6/10), τόσο της επέκτασης του έργου ‘Συντήρηση κτιρίου Φιλαρμονικής Λευκάδας’, όσο και της συνδιοργάνωσης του 15ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Λευκάδας» δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Ανδρέας Κτενάς, μετά το τέλος των συναντήσεων και συμπλήρωσε: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία και δράση που ενισχύει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ενώ ήδη βρισκόμαστε σε φάση προγραμματισμού και νέων έργων βελτίωσης και αναβάθμισης των υποδομών μας.».

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση για τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Συνάντηση Βουλευτή Θανάση Καββαδά με τον Υφυπουργό Οικονομικών για το Θέατρο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.