HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔραστηριότητες Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Δραστηριότητες Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΚΑΠΠΟΔΙΣΤΡΕΙΑ

Με 11 μετάλλια στις αποσκευές τους γύρισαν από την Κέρκυρα οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας, πραγματοποιώντας πολλοί από αυτούς κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις. Στην αποστολή συμμετείχαν 12 αθλητές με τους τρεις προπονητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου (Χρύσα Φραγκούλη – άλματα, Γιάννης Πολίτης – δρόμους και Ίκαρος Ζακυνθινός – ρίψεις), και βέβαια είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν αλλά και να διορθώσουν πράγματα εν’ όψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που πλέον έχουν πλησιάσει.

Οι επιδόσεις και οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές του Γυμναστικού ήταν οι εξής:

Χρυσά μετάλλια:

1. Ζακυνθινού Θάλεια στη σφαιροβολία κορασίδων με 12,16μ. (κατετάγη και 5η στα 200μ Γυναικών με 28’’82)
2. Ιωακειμίδου Γεωργιάννα στο ύψος κορασίδων με 1,53μ.
3. Φυτόπουλος Κων/νος στα 60μ Παμπαίδων Β’ με 8’’07.
4. Αλβανίτη Ιωάννα στα 50μ Μίνι Παγκορασίδων Β’ με 8’’13.

Ασημένια μετάλλια:
1. Μπουρσινός Δημήτρης στα 100μ Ανδρών με 12’’02. (κατετάγη και 8ος στα 200μ Ανδρών με 25’’38).
2. Χαλικιάς Δημήτρης στα 150μ Παμπαίδων Α’ με 19’’11.
3. Ζακυνθινού Ζωή στα 80μ Παγκορασίδων Α’ με 11’’ 45.

Χάλκινα μετάλλια:
1. Πλαγιώτη Χριστιάννα στα 600μ Παγκορασίδων Α’ με 2’02’’00.
2. Ζακυνθινού Ζωή στα 150μ Παγκορασίδων Α’ με 21’’ 48.
3. Χαλικιάς Δημήτρης στο μήκος Παμπαίδων Α’ με 4,75μ.
4. Ροντογιάννης Ζώης στο μήκος Ανδρών με 5,61μ.

Ο Μεσσήνης Τηλέμαχος κατετάγη 7ος στη σφαιροβολία Παμπαίδων Β’ με 6,35μ και συμμετείχαν στην κατηγορία Μίνι (αν και ήταν από Γ’ Δημοτικού και πάνω)ο Άγγελος Μάλφας από το τμήμα Ακαδημιών της Λευκάδας και οι Αργυρός Κων/νος και Σαββίνος Λεονάρδος από το τμήμα της Βασιλικής.

Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος σε συνεργασία με την Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας , την Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ , τον ΔΟΠΑΠ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και τέθηκαν υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

line3

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ Kids’ Athletics ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ.

Με Kids’ Athletics στην παραλία του Κάστρου, δίπλα στους αμμόλοφους , μπάνιο και σουβλάκια έκλεισε το χειμερινό πρόγραμμα των Ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας την Κυριακή 12/06/2016.

Η δροσερή αύρα του καλοκαιρινού κυριακάτικου πρωινού ήταν ο καλύτερος σύμμαχος στην εκδήλωση όπου συμμετείχαν μικροί αθλητές των Ακαδημιών του συλλόγου από Λευκάδα, Βασιλική, Νυδρί και Καρυά.

Μετά από ένα απαιτητικό αλλά και θεαματικό Kids’ Athletics στην άμμο, αλλά και πολλά παιχνίδια και μπάνιο στη θάλασσα , οι διοικούντες του συλλόγου φρόντισαν να κατευνάσουν τη μεγάλη όρεξη των μικρών αθλητών με λαχταριστά, φρεσκοψημένα σουβλάκια και να σβήσουν τη δίψα τους με δροσερά νερά και χυμούς που μας προσέφερε η επιχείρηση γενικού εμπορίου του Παναγιώτη Μαρίνου, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Έτσι λοιπόν έκλεισε μια επιτυχημένη χρονιά με πολλή προπόνηση, παιχνίδι, κέφι, χαρά αλλά και συμμετοχή σε δύο ενδοσυλλογικούς αγώνες, σε ένα χριστουγεννιάτικο τουρνουά κλειστού στα Γιάννενα, στο «Run & fun» στο Αγρίνιο, στον 6ο Πράσινο ημιμαραθώνιο, στους 6ους Ιόνιους αγώνες στίβου, στα Καποδίστρεια στην Κέρκυρα και πολλά Kids’ Athletics.

Οι διοικούντες του Γυμναστικού με τους προπονητές του, έχουν ήδη σχεδιάσει ένα εντελώς καινούργιο καλοκαιρινό πρόγραμμα άθλησης που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 27/06/2016, θα έχει διάρκεια 6 εβδομάδων και θα λήξει την Παρασκευή 05/08/2016. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και γνωριμία με άλλα αθλήματα πέραν του Στίβου καθώς και επισκέψεις σε αθλητικούς και άλλους χώρους με ανάλογες δραστηριότητες. Περισσότερη ενημέρωση θα υπάρξει σύντομα.

Επίσης έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς με κάποιες αλλαγές και καινοτομίες. Καλό καλοκαίρι και υγεία σε όλους.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο πρόεδρος
Σπύρος Μεσσήνης

Προηγουμενο αρθρο
Το σεμινάριο Ναυαγοσωστικής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Ιουλίου
Επομενο αρθρο
Δελτίο Τύπου Α.Γ.Α. Ευκλέα Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.