HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔυο σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο στη Λευκάδα

Δυο σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο στη Λευκάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλες και Φίλοι του Αθλητισμού,

Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο (14-15 Μαϊου 2016) ο Δήμος Λευκάδας συνδιοργανώνει αθλητικά δρώμενα με τον Αθλητικό Σύλλογο Νυδριού «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» και τον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας.

Συγκεκριμένα :

α) Οι 6οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης «ΠΛΑΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ» το Σάββατο 14 Μαϊου 2016.
Συμμετέχουν αθλητές απ΄ όλα τα Ιόνια Νησιά αλλά και από άλλα μέρη της χώρας, αρκετοί δε από αυτούς υψηλού επιπέδου. Οι αγώνες συνδιοργανώνονται με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας.

β) Στο Νυδρί σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» συνδιοργανώνονται εκδηλώσεις με αφορμή την αδελφοποίηση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας με την AS MONACO της Γαλλίας. Πέρα από την όποια άλλη μορφή βοήθειας, ο Δήμος Λευκάδας συμμετέχει στις εκδηλώσεις με τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» σε τουρνουά που γίνεται για την τελετή αδελφοποίησης των ομάδων.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, να τιμήσουν τις σπουδαίες αυτές εκδηλώσεις που με τόσο κόπο και επιμέλεια διοργανώνουν οι σύλλογοί μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Εκδήλωση Παρουσίασης Σχολ Δραστηριοτήτων Γυμνασίου Μεγανησίου
Επομενο αρθρο
Γιορτή στο μοναστήρι Αγίου Νικολάου Νηράς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.