HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΔόξα Λευκάδας: Να γεμίσει το γήπεδο και με Κύμη

Δόξα Λευκάδας: Να γεμίσει το γήπεδο και με Κύμη

Τα ματς διαφήμιση και γιορτές πέρασαν για τη νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας και πλέον ετοιμάζεται για τις “μάχες” της κατηγορίας. Έρχονται παιχνίδια που ο 6ος παίχτης θα παίξει το δικό του ρόλο και θα δώσει έξτρα κίνητρο στους παίχτες του Χάρη Μαρκόπουλου.

Στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ότι και να πάρεις κέρδος είναι, ενώ από μόνοι τους τα ονόματα είναι πόλος έλξης. Όμως τα παιχνίδια με τις υπόλοιπες ομάδες είναι παιχνίδια κατηγορίας, παιχνίδια που θα κριθεί το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία.

Το τελευταίο το γνωρίζουν πολύ καλά μέσα στην ομάδα, ξέρουν την κρισημότητα των αγώνων που έρχονται μέσα έξω και μετά από τόσο καιρό που είναι μαζί, είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτά τα παιχνίδια.

Θα το γράψω λίγο διαφορετικά…Για να ξαναδεις την 5άδα ομάδων και όλους αυτούς αστέρες παγκόσμιου βεληνεκούς και τα επόμενα χρόνια, να κοσμούν το γήπεδο της Λευκάδα, πρέπει ο κόσμος να στηρίξει με το χειροκρότημά του την ομάδα, με τις υπόλοιπες ομάδες. Πρέπει να γίνει ο “6ος” παίχτης, η “καυτή” έδρα όταν χρειαστεί…πρέπει να είναι εκεί για τη Λευκάδα, για το άθλημα και για να συνεχίσουμε να είμαστε σημείο αναφοράς.

Η ανακοίνωση της ομάδας
Δόξα Λευκάδας – Κύμη Seajets
Σαβ5 μ.μ. • Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας

Το Σάββατο η ομάδα μας χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της..
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στα γραφεία της ομάδας και οι τιμές τους είναι 5 (παιδικό) 10,15 και 20 ευρώ.

Όλοι στο γήπεδο
Όλοι μια γροθιά
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγουμενο αρθρο
Αντιδράσεις για τη συνεχιζόμενη μη έγκριση ολιγομελών τμημάτων των Λ.Τ. Καρυάς από το Υπουργείο Παιδείας
Επομενο αρθρο
Η γέφυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.