HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΔόξα Λευκάδας -Παναθηναϊκός 46-73

Δόξα Λευκάδας -Παναθηναϊκός 46-73

Διαφορετικό πρόσωπο έδειξε η Δόξα Λευκάδας στο σημερινό αγώνα σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τα άλλα δυο εντός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Σ΄ αυτό βέβαια συνέβαλε και ο φιλοξενούμενος που κατέβηκε στο γήπεδο «διαβασμένος» κλείνοντας τους χώρους στον Γουέλς αποσυντονίζοντας έτσι το παιχνίδι της τοπικής ομάδας. Να σημειωθεί ότι η Δόξα στο 1ο ημίχρονο είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τον αντίπαλο και μια προκλητική διαιτησία, που συνέβαλε, (όταν η Δόξα πλησίασε στους 2 πόντους στο 15λεπτο), να ανοίξει η διάφορά υπέρ του Παναθηναϊκού.

Ο κόσμος πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιχτών της Δόξας και από το γενικότερο επίπεδο του αγώνα. Πολύ καλή η κίνηση του προπονητή της Δόξας Χάρη Μαρκόπουλου που έβαλε στα τελευταία λεπτά του αγώνα τον νεαρό Ιωακειμίδη, ο οποίος χρίστηκε και σκόρερ ευστοχώντας σε μια από τις δυο βολές που εκτέλεσε, ξεσηκώνοντας το γήπεδο.

Δεκάλεπτα: 13-18, 22-41, 35-59, 46-73

Δόξα Λευκάδας (Μαρκόπουλος): Σκοτ , Μπασάμπε 9, Ντόμπλας 4, Τσαλδάρης 3, Ουελς 6, Δεμερτζής 2 , Γεωργάκης 4, Ταπούτος 4, Ρόμπινσον 12, Πεταλωτής 1, Κάρτερ, Ιωακειμίδης 1.

Παναθηναϊκός: (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγλετον 9, Ρίβερς 3, Μποχορίδης 6, Πατ Καλάθης 3, Φώτσης 6, Παππάς 1, Φελντέιν 9, Γκιστ 13, Χαραλαμπόπουλος, Λούντζης, Μπουρούσης 12, Νικ Καλάθης 11.

Προηγουμενο αρθρο
Equal Society: ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι’ αυτή την εβδομάδα
Επομενο αρθρο
Η Σταυρούλα και το Τείχος της Αγάπης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.