HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕίναι απαράδεκτο η δημοτική αρχή να συνεργάζεται με την Ισραηλινή πρεσβεία

Είναι απαράδεκτο η δημοτική αρχή να συνεργάζεται με την Ισραηλινή πρεσβεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ
ΟΧΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την πολιτική της προσδένει και σπρώχνει πιο βαθιά τη χώρα μας, κάτω από την καθοδήγηση των ΗΠΑ ,στους Ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και των ιμπεριαλιστών με την προώθηση του άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ.

Η πολιτική αυτή δημιουργεί όξυνση και μεγάλες αντιπαραθέσεις στη Μέση Ανατολή ιδιαίτερα με την πρόσφατη αναγνώριση από τον Τραμπ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και με τη μεταφορά σε αυτή της Αμερικάνικης πρεσβείας.

Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου είναι ραγδαίες με κινδύνους για αναφλέξεις και νέους πολέμους με σκοπό τον έλεγχο των πηγών ενέργειας, των αγωγών και των δρόμων μεταφοράς τους.

Οι ιμπεριαλιστές που έπνιξαν στο αίμα τους λαούς της Λιβύης ,της Συρίας και την αραβική άνοιξη συνεχίζουν με επικεφαλής το κράτος τρομοκράτη, του Ισραήλ και τον πρωθυπουργό του φονιά ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ,που δολοφονούν εδώ και δεκαετίες τον Παλαιστινιακό λαό και κρατούν στις φυλακές χιλιάδες Παλαιστίνιους, προκαλώντας ανοιχτά τους λαούς της ευρύτερης περιοχής.

Αυτό το κράτος τρομοκράτη θέλει να ξεπλύνει με την πολιτική της και την δράση της η Ισραηλινή πρεσβεία στη χώρα μας, μέσα από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν ως όπλο και τον πολιτισμό και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στα πλαίσια αυτά συνδιοργανώνει με το Δήμο Λευκάδας προβολή ταινιών Ισραηλινής παραγωγής από 19 έως 28 Ιανουαρίου.

Είναι απαράδεκτο για τη δημοτική αρχή ,μέσα σε αυτές τις συνθήκες, να συνεργάζεται με την Ισραηλινή πρεσβεία και να διευκολύνει το ξέπλυμα αυτής της πολιτικής, την στιγμή που καθημερινά πέφτουν νεκρά παιδιά Παλαιστινίων

από τις σφαίρες των Σιωνιστών και οι φυλακές γεμίζουν με νέους κρατουμένους καθημερινά στο Ισραήλ. Εμείς λέμε καμιά συμμετοχή στην εκστρατεία “εξωραϊσμού-εξανθρωπισμού” του Κράτους τρομοκράτη.

Ο Δήμος Λευκάδας μπορούσε εάν το επιθυμούσε να προβάλει οποιαδήποτε ταινία χωρίς τη συνεργασία της Ισραηλινής πρεσβείας.

Ζητάμε:
– Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό μέχρι τη νίκη.
-Καμιά συνεργασία με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ.
– Να διαλυθεί ο αντιδραστικός άξονας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ.
-Να κλείσουν όλες οι βάσεις του ΝΑΤΟ στη χώρα μας. ¨Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ.
– Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή.

Λευκάδα, 18 /1/ 2018

Προηγουμενο αρθρο
Πρωτοβουλία Επτανησιακής Συνομοσπονδίας
Επομενο αρθρο
Γενική Συνέλευση & κοπή βασιλόπιτας του Σωματείου φίλων Ιεράς Μονής Φανερωμένης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.